
Τα νέα δεδομένα παρουσιάστηκαν στο στο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας στο Σαν Ντιέγκο, ενώ αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως η φλούδα του ποπκόρν στην πραγματικότητα είναι το πιο υγιεινό μέρος, επειδή έχει περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πολυφαινολών και ινών.
Για να καταλάβετε πόσο υγιεινό είναι, αρκεί να σας πούμε πως περιέχει περισσότερες πολυφαινόλες από τους ξηρούς καρπούς και έως 15 φορές περισσότερες σε σχέση με τα τσιπ τορτίγια από πλήρη δημητριακά.
Προσοχή όμως: ΔΕΝ είναι όλα τα pop corn υγιεινά. Αυτό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι το πώς το μαγειρεύετε.
Αν για παράδειγμα το βουτήξετε στο λάδι ή στο αλάτι όπως συμβαίνει στα σινεμά, ξεχάστε τις ευεργετικές του ιδιότητες!
Πηγή: greekradar.gr
Be the first to comment on "Υγιεινά τα pop corn!"