ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 από τις 11.00 πμ έως τις 15.00μμ

pif

pifΟ Πανελλήνιος  Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει την 4ωρη στάση εργασίας που αποφάσισαν για την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 οι Ομοσπονδίες των Ιατρών ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ και άλλοι Υγειονομικοί Φορείς.

Καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις παραπάνω κινητοποιήσεις και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 μμ στο Υπουργείο Υγείας.

Η καταστροφική πολιτική που προωθείται στον Τομέα της Υγείας, πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ζητούμε από τους φορείς και τους πολίτες τη συμπαράσταση τους για:

–           Να μην διαλυθεί η δημόσια Π.Φ.Υ.

–           Να σταματήσουν οι αυθαίρετες παρεμβάσεις στη λειτουργία των ιατρών με τα απαράδεκτα πλαφόν σε φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις.

–           Να σταματήσει το «χαράτσι» στους ασθενείς για επισκέψεις – φάρμακα – εξετάσεις

–           Να σταματήσει η εμπορευματοποίηση της υγείας και η προωθούμενη εκχώρηση στις μεγάλες επιχειρήσεις υγείας

–           Να προωθηθεί εθνικός σχεδιασμός για την υγεία και την περίθαλψη του ελληνικού λαού με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων (κομμάτων – φορέων – πολιτών)

Η κοινωνία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται αυξημένη κοινωνική προστασία και πρέπει όλοι να συνεργήσουμε στην κατεύθυνση αυτή.

 

 

 

Share

Be the first to comment on "ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 από τις 11.00 πμ έως τις 15.00μμ"

Leave a comment

error: