Άδωνις: Σήμερα θα επισκευασθεί ο αξονικός του Ευαγγελισμού

georgiadis-EOPYY-elvetiko-roloi

georgiadis-EOPYY-elvetiko-roloiΤη διαβεβαίωση ότι την Τετάρτη θα λήξει η ταλαιπωρία των ασθενών που πηγαίνουν στην εφημερία του Ευαγγελισμού και χρειάζεται να μεταβούν σε άλλο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε αξονική τομογραφία, έδωσε το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Στις  12 το μεσημέρι μεταβαίνει ειδικό συνεργείο, προκειμένου να ελέγξει τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου, που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Εξαιτίας της βλάβης του αξονικού τομογράφου, οι ασθενείς που χρειάστηκαν να κάνουν αξονική τομογραφία την ώρα της εφημερίας, έπρεπε να περιμένουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ή στο Ιπποκράτειο, για να κάνουν την εξέταση και στη συνέχεια να περιμένουν και πάλι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει και πάλι στον Ευαγγελισμό για εκτίμηση και νοσηλεία.

 

 

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος Ειδικευομένων του νοσοκομείου δημοσιοποίησε φωτογραφία από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της εφημερίας της Τρίτης, όπου ασθενείς περιμένουν στα φορεία προκειμένου να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο για την πολυπόθητη εξέταση στον αξονικό τομογράφο, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα – γράμματα.

 

onmed.gr

 

Share

Be the first to comment on "Άδωνις: Σήμερα θα επισκευασθεί ο αξονικός του Ευαγγελισμού"

Leave a comment

error: