Ο χορός διώχνει το στρες…ανεβάζει τη λίμπιντο & ενισχύει τη μνήμη

tango

Το ότι ο χορός ανοίγει το δρόμο για ένα τέλειο κορμί και για άψογη φυσική κατάσταση είναι γνωστό. Τα οφέλη τον όμως για την καρδιά, την πνευματική υγεία αλλά και τη σεξουαλική μας ζωή είναι εκείνα που θα μας παρασύρουν στο ρυθμό του.

Η γυμναστική μάς βοηθάει να κάψουμε αποτελεσματικά θερμίδες και να μειώσουμε το βάρος μας. Όμως όσο fit και αν πιστεύουμε ότι είμαστε αν ασχολούμαστε αποκλειστικά με ένα είδος άσκησης, είναι βέβαιο ότι δεν κατορθώνουμε να γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές μας ομάδες. Ο χορός ωστόσο δεν υπακούει σε αυτό τον κανόνα.

Σε ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, οι ερευνητές σύγκριναν τις θετικές επιδράσεις που έχει ο χορός στην καρδιά με τις αντίστοιχες της αεροβικής άσκησης. Τα αποτελέσματα έδειξαν την ίδια βελτίωση τόσο στα άτομα που προτίμησαν την αεροβική άσκηση όσο και σε εκείνα τα οποία επέλεξαν το χορό, ακόμα και αν επρόκειτο για ένα ήρεμο βαλς. Η έρευνα που κράτησε συνολικά οχτώ εβδομάδες έδειξε επίσης καλύτερη λειτουργία των αρτηριών και των καρδιακών ιστών, αλλά και σαφή βελτίωση γενικότερα στην ποιότητα ζωής για την ομάδα του χορού.

Η μαγεία του τάνγκο αλλάζει την ζωή μας.

Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται σε μία αγκαλιά και προσφέρει επικοινωνία, έκφραση και ψυχαγωγία, στους ήχους της μουσικής που γράφτηκε για να συνοδεύει τους χτύπους της καρδιάς.

Το Αργεντίνικο Tango είναι ένας από τους πιο ερωτικούς χορούς! Είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους λατρεύουν το χορό, ένα εντελώς διαφορετικό είδος από αυτά που έχετε συνηθίσει!

Για να μυηθείτε στο Tango πρέπει να έχετε την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων, που θα σας διδάξουν τα βήματα και θα μοιραστούν μαζί σας το πάθος που χαρακτηρίζει τον ιδιαίτερο αυτό χορό.

Χορέψτε στο MyTango στο δικό σας μονοπάτι και ταξιδέψτε στο παγκόσμιο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Tango Argentino.

 

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά που θα βρείτε στο www.dealucky.gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αργεντίνικου Tango

 

 

Share

Be the first to comment on "Ο χορός διώχνει το στρες…ανεβάζει τη λίμπιντο & ενισχύει τη μνήμη"

Leave a comment