Κάνε την κοιλιά σου να δείχνει σφιχτή και σέξυ

sexy_koilia

Ακόμη και ελάχιστα περιττά κιλά στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τη μέση μπορούν να χαλάσουν την άψογη καλοκαιρινή σου εικόνα.

Υπάρχει τρόπος για να διορθώσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από το πλεονάζον λίπος; Η απάντηση είναι «ναι», αρκεί να επιλέξεις το συνδυασμό ειδικών ασκήσεων και καθημερινό μασάζ με συσφικτικές κρέμες. Και μπορεί η γυμναστική να είναι όντως μια επίπονη διαδικασία, οι κρέμες, ωστόσο, μόνο απόλαυση θα σου χαρίσουν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις καθημερινά μετά το ντους το ειδικό προϊόν σύσφιγξης με κυκλικές κινήσεις οι οποίες ακολουθούν τη φορά των δεικτών του ρολογιού για 1 με 2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

– Όσο για τυχόν ραγάδες (σύνηθες επακόλουθο εγκυμοσύνης ή απότομης αυξομείωσης βάρους), υπάρχουν, πλέον, καλλυντικές συνθέσεις με αντιφλεγμονώδη δράση που τις απαλύνουν και τις κάνουν λιγότερο ορατές. Εφάρμοσε το προϊόν ενάντια στις ραγάδες δύο φορές την ημέρα με ελαφρύ κυκλικό μασάζ για αρκετή ώρα. Παράλληλα, αυξάνοντας την πρόσληψη ψευδαργύρου και βιταμινών του συμπλέγματος Β μέσω ειδικών συμπληρωμάτων, μπορείς σταδιακά να εξαλείψεις το πρόβλημα, που συνήθως δημιουργείται μετά τη γέννα, τις απότομες αυξομειώσεις βάρους ή τη χρόνια έλλειψη βασικών βιταμινών.

Shape tricks για πιο σφιχτή κοιλιά

– Τόνωσε δυναμικά την περιοχή εκτελώντας πολλούς κοιλιακούς με έμφαση στους πλάγιους.

– Επαναλάμβανε συχνά μια εύκολη άσκηση, εκτελώντας όποτε το θυμάσαι 20 επαναλήψεις: από καθιστή θέση ανασήκωσε και τα δυο πόδια ενωμένα μέχρι τα γόνατα φτάσουν ψηλά, ως το στήθος, χωρίς να γέρνεις το υπόλοιπο σώμα προς τα εμπρός.

– Είτε κάθεσαι στο γραφείο, είτε στέκεσαι όρθια, αλλά και όταν περπατάς, θυμήσου να μην αφήνεις την κοιλιά σου χαλαρή αλλά σφιχτή, τραβώντας προς τα μέσα.

 Πηγή : www.shape.gr

Share

Be the first to comment on "Κάνε την κοιλιά σου να δείχνει σφιχτή και σέξυ"

Leave a comment

error: