Δηλώσεις Λυκουρέντζου μετά τη συνάντηση με την τρόικα

lykourentzos

Ουσιαστική και χρήσιμη χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος την πρώτη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με μέλη της τρόικας στο υπουργείο Υγείας. Όπως είπε, αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλει συνολικά η χώρα και «δεν έχουμε παρά να εργαστούμε σκληρά».

Στην πρώτη συνάντηση με την τρόικα, παρόντες ήταν και οι γραμματείς τους υπουργείου υγείας, που ανέλαβαν ο καθένας ξεχωριστά να ενημερώσει για τον τομέα ευθύνης του.

Ερωτηθείς ο υπουργός για το αν η προτεραιότητά του θα είναι οι αριθμοί και όχι οι ασθενείς είπε: «Δεν έχετε απέναντι σας έναν ανάλγητο άνθρωπο».

Κάποιοι από του συμμετέχοντες χαρακτήρισαν τη συνάντηση «αναγνωριστική», ενώ ο νέος υπουργός υγείας ερωτηθείς για το αν η τρόικα έμεινε ικανοποιημένη, απάντησε ότι «δεν δίναμε εξετάσεις».

Στοχεύοντας στο εσωτερικό, ο κ. Λυκουρέντζος, σχολίασε όπως είπε εγχώριες συμπεριφορές που έχουν στόχο «να επιβάλουν την Α ή Β άποψη», λέγοντας ότι «η κυβέρνηση πολιτεύεται με βάση το εθνικό συμφέρον γι’ αυτό συμβιβασμοί και υπαναχωρήσεις δεν νοούνται στην προσπάθειά μας αυτή».

zougla.gr

Share

Be the first to comment on "Δηλώσεις Λυκουρέντζου μετά τη συνάντηση με την τρόικα"

Leave a comment

error: