Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στον Ευαγγελισμό

nea_monoda_texntiou_nefrou_Evaggelismos

Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στον ΕυαγγελισμόΗ νέα Μονάδα διαθέτει 24 θέσεις αιμοκάθαρσης και αποτελεί πρόδρομο έργο, μέρος της δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των νέων χειρουργείων.

Εγκαινιάστηκε σήμερα η νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο -Πολυκλινική», παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Η νέα Μονάδα διαθέτει 24 θέσεις αιμοκάθαρσης και αποτελεί πρόδρομο έργο, μέρος της δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των νέων χειρουργείων.

Ο κ. Λυκουρέντζος, σε δήλωσή του, αφού ευχαρίστησε την Εθνική Τράπεζα για τη δωρεά και συνεχάρη όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, σημείωσε: «Είναι μια αδιάψευστη απόδειξη ότι με την επιλογή των συνενώσεων δίνουμε τη δυνατότητα καλύτερων συνθηκών περίθαλψης στους ασθενείς, καθώς και καλύτερων υποδομών. Προς αυτή την κατεύθυνση οι συνέργειες των χορηγών και του δημόσιου τομέα δημιουργούν μια αισιόδοξη προοπτική για το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

 

 

skai.gr

Share

Be the first to comment on "Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στον Ευαγγελισμό"

Leave a comment

error: