Μάθε πόσο σέξυ είναι από το πρόσωπό του

how_sexy_fromface

Δεν χρειάζεται να φτάσεις να δεις ένα αγόρι γυμνό στο κρεβάτι για να μετρήσεις τη σεξουαλικότητά του. Ευτυχώς για εμάς, η κινέζικη φυσιογνωμική (αρχαία τέχνη που μελετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου) μπορεί να μας πει πολλά για το πόσο σέξυ είναι ο άντρας που γνώρισες από το πρόσωπό του και μόνο.

Βάσει της κινέζικης φυσιογνωμικής, μπορείς να διαβάσεις το πρόσωπο του καλού σου και από εκεί να δεις πόσο συμβαδίζει το πάνω κεφάλι με το… κάτω!

Τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα φαίνονται στο πρόσωπο

Το πέος: το πέος και οι όρχεις σύμφωνα με τους Κινέζους, αντιστοιχούν στη μύτη και τα πτερύγια αυτής στο πρόσωπο ενός άντρα. Αν η μύτη είναι λεπτή ή παχουλή, αντίστοιχο είναι και το πάχος του ανδρικού μορίου καθώς και των όρχεών του. Αν εκείνος έχει κάποιο σημάδι ή ελιά εκ γενετής στη μύτη, είναι πιθανό μια ανάλογη ελίτσα να υπάρχει και στο πέος του.

Ταυτόχρονα, η έντονη σεξουαλικότητα σε άνδρες και γυναίκες μπορεί να φανερωθεί και στα κάτωθι χαρακτηριστικά. Εσύ μένει να δεις αν ο αγαπημένος σου τα διαθέτει στο όμορφο προσωπάκι του.

Τα μεγάλα μάτια φανερώνουν ένα κοινωνικό άτομο που τρέφει λατρεία στις ωραίες γυναίκες.

Ακόμα, έντονη σεξουαλικότητα ιαθέτουν άντρες που στο πρόσωπό τους έχουν:

Μια μακριά και ευθεία ρυτίδα στην έξω πλευρά του ματιού.

Αρκετές ρυτίδες στην έξω γωνία του ματιού που μάλιστα  γέρνουν προς τα κάτω.

Τα πάνω βλέφαρα είναι σαν πρησμένα και πιέζουν τα μάτια.

Διαθέτουν μυτερή μύτη και μυτερά ευτιά.

Το σαγόνι τους μοιάζει με μικρό ω!

Τα φρύδια κάνουν γωνία πάνω (με φυσικό τρόπο) και όχι καμπύλη.

Το κάτω βλέφαρο έχει κλίση προς τα δεξιά ή αριστερά.

Αν ένας άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα χρόνιας ανικανότητας, θα το καταλάβεις από το κάτω βλέφαρο που κρέμεται αλλά δεν είναι πρησμένο. Γενικά όταν το κάτω βλέφαρο είναι σκούρο ή κρέμεται στο κέντρο ή στα πλάγια, υπάρχει ανικανότητα.

Όταν τα κάτω βλέφαρα είναι πρησμένα, χωρίς να έχουν μαύρους κύκλους, ειδικά σε άντρες ηλικίας από 30 έως 50 ετών,  τούτο δείχνει πως έχουν έντονη σεξουαλική ζωή.

Όταν το επάνω χείλος του στόματος προεξέχει πολύ, το άτομο έχει αμείωτη λίμπιντο ενώ μια ενδεχόμενη διαστροφική συμπεριφορά στο σεξ φαίνεται από τα κοντά, άγρια και παχιά φρύδια.

Πηγή:www.shape.gr

Share

Be the first to comment on "Μάθε πόσο σέξυ είναι από το πρόσωπό του"

Leave a comment