Προληπτικές εξετάσεις υγείας με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς

Check-up για σωστή επανεκκίνηση από τον Όμιλο Affidea

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Affidea με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school» …

περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για τη γενική υγεία εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι θα κληθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας περιόδου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή και συνδυαστικό σε ειδικές, μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2023. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού.

Η επιλογή είναι δική σας

Συγκεκριμένα, τα check-up περιλαμβάνουν εργαστηριακές εξετάσεις και είναι τα εξής:

  1. CHECK-UP Ενηλίκων: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ουρία, Ολικά Λιπίδια, Ουρικό Οξύ, Χοληστερίνη, Κρεατινίνη, Αθηρωματικός Δείκτης, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL, Γ-gt, SGOT, SGPT.
  2. Παιδικό CHECK-UP: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Ουρία, Σίδηρο, Φερριτίνη, TSH, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL.

 

Γ.Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας

Ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο και κλείστε το ραντεβού σας στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί (Αγία Παρασκευή, Αθηνών, Άλιμος, Βάρη, Πειραιάς, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη). Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό. Εάν ζητηθεί, χορηγείται ιατρική βεβαίωση αθλητικής ικανότητας για τους αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών, πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες

Επιπλέον, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν σε προνομιακή τιμή τη δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες.

City Med Δερματολογικά Κέντρα :Πύργος

Αθηνών, Άλιμος, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Χανιά.

Αυτό το γνωρίζατε;

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας με δύναμη και αισιοδοξία.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Προληπτικές εξετάσεις υγείας με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς"

Leave a comment

error: