Tο μενού της καυτής σεξουαλικής ζωής

sexual_life

Η ποικιλία είναι το αλάτι του καλού σεξ. Ανάμειξε στοιχεία από αυτό το μενού 7 πιάτων και σέρβιρέ το καυτό!

1. ψωμί και βούτυρο = συντροφικό

Η πιο σημαντική πλευρά της σεξουαλικής σου ζωής είναι η διατήρηση ενός ισχυρού συναισθηματικού δεσμού. Βρες χρόνο κάθε μέρα για να δείξεις τη στοργή σου και επανάλαβε τα πράγματα που συνήθιζες να κάνεις, όπως το μασάζ στην πλάτη και τα μαραθώνια φιλιά. «Για τα ζευγάρια που φιλιούνται παθιασμένα, που βλέπουν τηλεόραση αγκαλιασμένοι και περπατούν στο δρόμο χέρι χέρι, είναι πολύ μικρό το βήμα από το άγγιγμα στο σεξ» τονίζει η Εύη Ρομφαία σύμβουλος σεξ και σχέσεων. «Όσο πιο τρυφερό και χειροπιαστό είναι αυτό τόσο πιο δυνατή είναι η σχέση. Και τόσο καλύτερη η σεξουαλική ζωή!»

2. ορεκτικό = γρήγορο σεξ

Κάνε το γρήγορο, αχαλίνωτο σεξ μέρος του εβδομαδιαίου μενού, αλλά κράτα το ως περιστασιακό ορεκτικό. «Οι περισσότεροι άνδρες ξυπνούν συχνά με στύση» λέει η ειδικός. «Το σεξ στα γρήγορα μόλις ξυπνήσετε διεγείρει το νου, την πιο ερωτογενή ζώνη του μυαλού, οπότε φαντασιώνεσαι μια επαναληπτική… παράσταση αργότερα μες στην ημέρα».

3. κυρίως πιάτο = τρυφερό σεξ

Βασικό στοιχείο οποιασδήποτε σχέσης: πρέπει να συμβαίνει φυσικά, χωρίς να
πρέπει να το παραγγείλεις. «Δεν μπορούμε να κρεμιόμαστε από τον πολυέλαιο πέντε φορές την εβδομάδα» σημειώνει η ειδικός. «Είναι πιο σημαντικό να φροντίζεις να κάνετε απλό, τρυφερό, αγαπησιάρικο σεξ τακτικά. Γι’ αυτό, βρες χρόνο και κάν’ το συνήθεια.

4. Συνοδευτικό = περιπετειώδες σεξ

Δοκίμασε νέες γεύσεις, αντάλλαξε ιδέες με το σύντροφό σου, βάλε σάλτσα! Μην κολλάς σε ό,τι σε βολεύει. Δοκίμασε να αλλάξετε μέρος, στάση, προκαταρκτικά ή το τι φοράς στο κρεβάτι για να αφυπνίσεις την όρεξή σου. «Μπες σε σοβαρά sex shop στο Διαδίκτυο» προτείνει η ειδικός. «Επέκτεινε το ρεπερτόριό σου και άνοιξε τους ορίζοντές σου. Παραδοθείτε εναλλάξ ο ένας στις φαντασιώσεις του άλλου – η ποικιλία θα διατηρήσει τη φλόγα αναμμένη».

5. Φρούτο = σεξ επιβολής και κυριαρχίας

«Εάν πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου θα σε οδηγεί πάντα στη σεξουαλική έκσταση, μπορεί να περιμένεις πολύ», προειδοποιεί η ειδικός. «Το να πάρεις τον έλεγχο μπορεί να σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενώ η απόλαυση είναι εγγυημένη όταν δίνεις διαταγές. Εάν κάθε τόσο υπαγορεύεις το μενού, θα δεις με εντελώς νέο μάτι το σεξ».

6. Σορμπέ = το αγχολυτικό σεξ

«Εάν βρίσκεις χρόνο για σεξ όταν νιώθεις πιεσμένη, θα νιώσεις τη μυϊκή ένταση να χάνεται και θα μεγιστοποιήσεις την απόλαυσή σου» επισημαίνει η ειδικός. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης μέτρησαν τα επίπεδα της ορμόνης του στρες κορτιζόλης στο σάλιο ζευγαριών και διαπίστωσαν ότι αυτοί που έκαναν τακτικό σεξ είχαν χαμηλότερα επίπεδα, ακόμη και όταν το εργασιακό τους στρες ήταν υψηλότερο. Αποβάλλοντας βραχυπρόθεσμα την ένταση, ενισχύεις μακροπρόθεσμα την ευεξία σου.

7. Επιδόρπιο = σεξ… σόλο

Οι σεξουαλικές ορέξεις μας, όπως και όλα τα άλλα, αλλάζουν με τα χρόνια. Αυτό που σου άρεσε όταν ήσουν 21 μπορεί να μη σε τρελαίνει και τόσο τώρα, γι’ αυτό συντονίσου με τις επιθυμίες σου. «Πώς μπορείς να περιμένεις ότι θα ικανοποιηθείς σεξουαλικά αν συνεχίζεις να μη βρίσκεις τι σου αρέσει;» λέει η ειδικός. Εάν δε νιώθεις άνετα με τον αυνανισμό, δοκίμασε να χαϊδέψεις το δέρμα σου για να βρεις πού σου αρέσει να σε αγγίζουν.

Πηγή :www.shape.gr

Share

Be the first to comment on "Tο μενού της καυτής σεξουαλικής ζωής"

Leave a comment

error: