5 μυστικά για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

mavroi_kikloi

Ξενυχτήσατε στις γιορτές; Αυτά τα 5 μυστικά θα τους εξαφανίσουν και θα σας χαρίσουν φωτεινό βλέμμα.

1 Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα

Επιλέξτε ένα κονσίλερ με κίτρινη βάση που θα καλύψει τους μαύρους κύκλους. Αποφύγετε τις μπλε και τις δαμασκηνί σκιές οι οποίες θα τονίσουν τους μαύρους κύκλους και προτιμήστε ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ και το μπεζ.

2 Βάλτε το κονσίλερ μετά το μέικ-απ

Απλώστε το μέικ-απ και αφήστε το λίγο. Παρατηρήστε εάν εξαφανίστηκαν οι μαύροι κύκλοι. Αν όχι τότε βάλτε το κονσίλερ σας στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψετε την περιοχή.

3 Φωτίστε το πρόσωπό σας

Επιλέξτε μία κρέμα ματιών με μικροανακλαστές φωτός και συστατικά όπως Βιταμίνη Κ, τα οποία θα φωτίσουν την περιοχή. Επίσης, επιλέξτε ένα πιο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ για να φωτίσετε το πρόσωπό σας, ειδικά στα σημεία που έχετε βαθιές γραμμές. Για τις ρυτίδες ή τις βαθιές γραμμές χρειάζεται το κονσίλερ να είναι μία απόχρωση πιο ανοιχτή από το δέρμα σας για να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο.

4 Βάλτε τέλος στη διχρωμία

Απλώστε το κονσίλερ στα σημεία εκείνα που υπάρχει διχρωμία και όχι σε ολόκληρη την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αν απλώσετε το κονσίλερ σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τονίσετε το πρόβλημα κι όχι να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

5 Mην ξεχνάτε την ενυδάτωση

Το να ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα στο σημείο κάτω από τα μάτια είναι πολύ σημαντικό κυρίως γιατί έτσι μόνο δεν θα δείχνει βαρύ και κουρασμένο το βλέμμα σας.

Το μυστικό

Αν το κονσίλερ είναι πολύ παχύρρευστο τότε αναμίξετε το με λίγη κρέμα ματιών.

 

Omorfamystika.gr

Share

Be the first to comment on "5 μυστικά για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους"

Leave a comment

error: