38ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας

Στις 20 – 22 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 38ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με υβριδικό τρόπο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν 19 Συνεδρίες και Διαλέξεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα πιο σύγχρονα θέματα σε ό,τι αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων σήμερα. Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ενταχθεί επίσης και η ομιλία: «Εις μνήμην Παύλου Τούτουζα», εμπνευστή του Συνεδρίου, με τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης ομογενή Καθηγητή George Dangas, από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να διασφαλίσει σε όσους τo παρακολουθήσουν  έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Προσοχή!

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ειδικευμένους όσο και σε ειδικευόμενους  Καρδιολόγους, Παθολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.     

 

( Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας , Λεωφ.Βασ. Σοφίας 133, Αθήνα, τηλ. : 210- 64 01 477, e-mail elikar@elikar.gr  , www.elikar.gr

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "38ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας"

Leave a comment

error: