3 κολπάκια για παράφορο σεξ

paraforo_sex

Αν και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να κάνεις το σεξ παράφορο, κάποιες κινήσεις είναι λανθασμένες.

Το ότι είσαι πάντα έτοιμη για όλα στο σεξ  μπορεί να είναι το αντίθετο από αυτό που πραγματικά θέλει ο σύντροφός σου. Η δρ. Yvonne Fulbright, συγγραφέας του Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover, αποκαλύπτει ποιες συμπεριφορές πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Μην εστιάζεις μόνο σ’ εκείνον

Το να φροντίζεις να περνάει καλά είναι αποδεκτό, αλλά σταμάτα να δίνεις χωρίς να παίρνεις. Άφησέ τον να περιποιηθεί κι εσένα… Το να βλέπει την αντίδρασή σου και να ξέρει ότι σε ικανοποίησε δίνει τεράστια ώθηση στον εγωισμό του άνδρα και τον διεγείρει περισσότερο, κάνοντας τις νύχτες σας ακόμη πιο συναρπαστικές.

Μη μένεις μόνο στα προφανή

Νομίζεις πως ξέρεις πού θέλει να τον αγγίζουν, όμως δεν έχει μόνο μία ερωτογενή ζώνη. Χάρισέ του μια πλήρη εμπειρία, δίνοντας προσοχή στο λαιμό, στα αφτιά και αλλού – όταν δε γνωρίζει πού θα τον αγγίξεις μετά, αναγκάζεται να μαντέψει, κι αυτό παρατείνει την απόλαυσή του.

Μη  γίνεσαι πολύ kinky

Μπορεί να είναι δελεαστική η δοκιμή μιας περίεργης, νέας στάσης ή τεχνικής για την οποία άκουσες, αλλά αν βγεις πολύ εκτός συνηθισμένων θα τον κάνεις να αναρωτιέται τι στο καλό κάνεις. Να θυμάσαι ότι το μυστικό για απολαυστικό σεξ είναι η επικοινωνία με το σύντροφό σου. Δεν πειράζει και να είναι απλή η διαδικασία.

Πηγή: www.shape.gr

Share

Be the first to comment on "3 κολπάκια για παράφορο σεξ"

Leave a comment

error: