Όμορφες & απαστράπτουσες

Γιατί να μην είσαστε η ομορφότερες στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Παραμονή Χριστουγέννων. Η βραδιά του ρεβεγιόν! Τα πάντα γύρω σας θα λαμπυρίζουν, σε χώρους στολισμένους και χαρούμενους. Κι εσείς, γιατί να μην είσαστε η ομορφότερη;  Ώρα για ανανέωση, λοιπόν. Με ζεστούς τόνους και φωτεινά χρώματα στο πρόσωπό σας σαν αυτά… της γιορτής.

 

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΣ

Απλώστε στο πρόσωπό σας μια υγρή βάση μέικ απ και πούδρα. Προτιμήστε προϊόντα με ελαφριά υφή, για να μη «βαραίνει» το πρόσωπό σας.

Ζωηρέψτε το βλέμμα σας, απλώνοντας στα βλέφαρα των ματιών σας μία σκιά σε σοκολατί αποχρώσεις. Προτιμήστε σκούρο καφέ για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, αντί για το μαύρο που αγριεύει το βλέμμα. Το ίδιο ισχύει και για το αιλάϊνερ.

 -Ιδανική επιλογή για τα μάγουλά σας είναι ένα ρουζ σε ροζ και μπρονζέ αποχρώσεις.

-Κάντε τα χείλη σας να λαμπυρίζουν με ένα κραγιόν στο χρώμα που αγαπάτε. Μην ξεχνάτε ότι  όσο πιο ουδέτερα είναι τα μάτια, τόσο πιο έντονα μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας. Αλήθεια, γιατί για τη βραδιά αυτή να μην πειραματιστείτε με τολμηρά χρώματα; Παίξτε, για παράδειγμα, άφοβα με το κόκκινο και το μοβ. Αλλά δοκιμάστε τα προτού καταλήξετε, για να είσαστε σίγουρες ότι σας πάνε.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Σωστό κραγιόν είναι εκείνο που ταιριάζει, πάνω απ’ όλα, με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Έχετε επομένως υπόψη τα παρακάτω:

  1. Διαλέξτε ένα χρώμα, ένα ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σας. Το πολύ ανοιχτό ή το πολύ σκούρο θα κάνει την επιδερμίδα σας να δείχνει χλωμή. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι η απόχρωση του κραγιόν αλλιώς δείχνει στη συσκευασία και διαφορετικά στα χείλη.
  1. Κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες πηγαίνουν οι τόνοι του ροζ και του κοραλλί, ενώ το βαθύ μωβ και τα χρώματα των φρούτων του δάσους έχουν φτιαχτεί για όσες έχουν σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες.
  1. Τα γήινα χρώματα με γυαλάδα ή λάμψη ταιριάζουν σε όλες. Αν δε σας αρέσουν τα κραγιόν, δοκιμάστε κάποιο λιπ γκλος με χρώμα. Σίγουρα θα σας πηγαίνουν.
  1. Ακόμα κι αν φοράτε κραγιόν, μπορείτε πάντα να βάλετε λίγο γκλος (διαφανές κατά προτίμηση), για να φαίνονται τα χείλια σας πιο σαρκώδη και αισθησιακά.

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Όμορφες & απαστράπτουσες"

Leave a comment

error: