Ψάχτηκες ; Η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, από το ΥΓΕΙΑ & το ΜΗΤΕΡΑ

Άνθρωποι της τέχνης & του αθλητισμού διαδίδουν το μήνυμα

Η νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού «Ψάχτηκες;» από το ΥΓΕΙΑ & το ΜΗΤΕΡΑ, εμφανίζεται στις οθόνες μας, στο κινητό, στοθς δρόμους, θέτοντας ένα απλό, σαφές και καίριο ερώτημα σε όλους και όλες μας.

Με το μήνυμα «Ψάχτηκες;»…

…το ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ προτρέπουν όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν και να εξεταστούν έγκαιρα για τον καρκίνο του μαστού. Με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, κάθε γυναίκα κρατά στα χέρια της το πιο δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που δεν είναι άλλο από τον τακτικό προσυμπτωματικό της έλεγχο. Έναν έλεγχο που καμία γυναίκα δεν πρέπει να αμελεί.

Στη νέα αυτή καμπάνια το ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους…

με ανθρώπους της τέχνης, της μουσικής και του αθλητισμού, που πρωταγωνιστούν σε ένα σποτ που αξίζει να δείτε. Άνθρωποι που διαδίδουν την αναγκαιότητα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της ενημέρωσης, µε το ηχηρό μήνυμα «Ψάχτηκες;».

Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν έμπρακτα …

…με αλφαβητική σειρά: Φωτεινή Αθερίδη, Μαντώ Γαστεράτου, Δέσποινα Γεωργιάδου, Σύλβια Δελικούρα, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαίρη Μηνά, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χριστίνα Μπόμπα, Τζένη Μπότση, Άκης Πετρετζίκης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κώστας Σλούκας, Πάνος Τριανταφύλλου, Αντώνης Τσαπατάκης.

Δείτε εδώ το σποτ της καμπάνιας εδώ: https://www.hygeia.gr/oktovrios-minas-kata-toy-karkinoy-toy-mastoy/

Σας ενδιαφέρει

Πιστοί σύμμαχοι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, το ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ, επενδύουν συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, και αξιοποιούν προηγμένες τεχνολογίες προς όφελος κάθε ασθενή. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια στηρίζουν ενεργά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ενισχύοντας το μήνυμα της πρόληψης με στόχο την άμεση αντιμετώπιση και πλήρη ίαση των ασθενών.

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Ψάχτηκες ; Η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, από το ΥΓΕΙΑ & το ΜΗΤΕΡΑ"

Leave a comment

error: