Χωρίς φαρμακεία την Τετάρτη όλη η χώρα!

kleista_farmakeia_07_11_12
κλειστα φαρμακειαΦάρμακα νωρίτερα θα πρέπει να προμηθευτούν οι ασθενείς καθώς τα φαρμακεία σε όλη την επικράτεια βάζουν λουκέτο την ερχόμενη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. 

Οι φαρμακοποιοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχθεί για την ερχόμενη εβδομάδα μια που ψηφίζονται τα πιο σκληρά μέτρα μέσω του μνημονίου.
Άλλωστε οι φαρμακοποιοί έχουν υποστεί ήδη τις συνέπειες των μνημονίων με συνεχείς περικοπές αλλά και τη  μη εξόφληση των οφειλών του ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα το διάστημα που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον κλάδο δεδομένου ότι περιμένουν στις 12 Νοεμβρίου να αποπληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ, διαφορετικά όπως έχουν διαμηνύσει θα ξεκινήσουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων.
Από την άλλη η κυβέρνηση φαίνεται ότι επιχειρεί να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για να τους καταβάλει έστω και λίγα και να μη βρεθεί και πάλι μπροστά σε νέο μπλοκ απεργιών. Η πολυπόθητη δόση που θα έδινε μια ανάσα στα χρέη του οργανισμού είναι ακόμη στον αέρα και έτσι στον αέρα βρίσκονται και τα χρήματα των φαρμακοποιών.
iatropedia.gr
Share

Be the first to comment on "Χωρίς φαρμακεία την Τετάρτη όλη η χώρα!"

Leave a comment

error: