Το όραμα της Sobi για μία ζωή πέρα από την αιμορροφιλία

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας SobiTM δημιούργησε τον ιστότοπο Liberate Life, με στόχο να στηρίξει τους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία και να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία ζωή χωρίς περιορισμούς.

 

Το liberatelilfe.gr ενθαρρύνει όσους ζουν με αιμορροφιλία και τους παροτρύνει να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θέλοντας να δώσει έμπνευση, μας συστήνει τους Liberators, τους ανθρώπους της «διπλανής πόρτας» που ζουν με αιμορροφιλία, αλλά καταφέρνουν καθημερινά να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να διεκδικούν μία καλύτερη ζωή, απαλλαγμένη από τα «Πρόσεχε» και τα «Μη». Τελικά είναι εφικτό να ζεις μια ζωή πέρα από την αιμορροφιλία…

 

O Άρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας ανέφερε: «Στη Sobi είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας να συμβάλουμε στη βελτιστοποίηση των προτύπων περίθαλψης στην αιμορροφιλία, αξιοποιώντας τα σημαντικά επιτεύγματα της επιστήμης, της καινοτομίας και διασφαλίζοντας την πρόσβαση των ασθενών στην απαραίτητη υγειονομική φροντίδα. Η διαχρονική ηθική και επιχειρηματική μας ακεραιότητα, καθώς και η συνεργασία μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς συνεχίζει να συμβάλλει ώστε το ταξίδι των ανθρώπων με αιμορροφιλία να τους οδηγεί σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς».

 

Το όραμα Liberate Life™

Liberate Life – Living Life Beyond Haemophilia είναι το όραμα της Sobi, βασισμένο στην επιμονή της να αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις. Βασίζεται στην αφοσίωσή της σε μία θετική αλλαγή, σε νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία, σε μια ζωή χωρίς συμβιβασμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.liberatelife.gr.

 

Η Sobi™

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη διεθνή βιοφαρμακευτική εταιρεία που μεταμορφώνει τη ζωή ανθρώπων με παθήσεις οι οποίες είναι σπάνιες και προκαλούν αναπηρία. Η Sobi παρέχει βιώσιμη πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Απασχολεί περίπου 1.600 εργαζόμενους στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Το 2022, τα έσοδα της Sobi ανήλθαν σε 18,8 δισεκ. SEK. Η μετοχή της Sobi (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης.

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Το όραμα της Sobi για μία ζωή πέρα από την αιμορροφιλία"

Leave a comment

error: