Τα σημάδια που σου “φωνάζουν” ότι πρέπει να ξεκινήσεις δίαιτα

simadia diaita

simadia diaita  Μερικές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι έχεις πάρει αρκετό βάρος. Υπάρχουν, όμως, σημάδια τα οποία “φωνάζουν” ότι είναι ώρα να ξεκινήσεις δίαιτα.

Τα παλαιότερα ρούχα δεν σου κάνουν πια.  Για να δεις αν χρειάζεται να χάσεις βάρος φόρα τα παλιά σου ρούχα. Θυμάσαι το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι που φορούσες στο σχολείο; Ξέθαψέ το από τη ντουλάπα και δες αν σου χωράει ακόμα. Αν δε σου κάνει τότε ίσως πρέπει να ξεκινήσεις δίαιτα.

Αποφεύγεις τους καθρέφτες

Έχεις αρχίσει να νιώθεια άβολα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τελευταία έχεις αρχίσει να τον αποφεύγεις; Αυτό μπορεί να είναι ένα επίσης πολύ σημαντικό σημάδι που δείχνει ότι πρέπει να κάνεις δίαιτα. Συνδύασε τη δίαιτα με λίγη γυμναστική αν θέλεις να χάσεις τα παραπανίσια κιλά με υγιεινό τρόπο.

Έχεις ταχυκαρδία

Η ταχυκαρδία είναι ένα πολύ σημαντικό σημάδι που σου λέει ότι πρέπει να ξεκινήσεις δίαιτα. Πολλοί άνθρωποι με παραπανίσια κιλά αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα τα οποία οφείλονται στην υψηλή αρτηριακή πίεση.

Ανέβα στη ζυγαριά

Η ζυγαριά, όσο κι αν φοβάσαι να ανέβεις, θα σου πει την πάσα αλήθεια. Αν διαπιστώσεις ότι έχει ανέβει επικίνδυνα απευθύνσου σε έναν διατροφολόγο ο οποίος θα σου φτιάξει μία διατροφή ακριβώς στα μέτρα σου.

Δεν έχεις ενέργεια

Οι ειδικοί λένε πως ένα ακόμα σημάδι που δείχνει ότι έχεις πάρει περισσότερο από το κανονικό βάρος, είναι η έλλειψη ενέργειας. Αν αισθάνεσαι μία συνεχή κόπωση ακόμα και αν δεν έχεις κουραστεί ιδιαίτερα μέσα στη μέρα σου τότε κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα βρίσκεται στα παραπάνω κιλά που έχεις.

 

 

Madata.gr

 

 

Share

Be the first to comment on "Τα σημάδια που σου “φωνάζουν” ότι πρέπει να ξεκινήσεις δίαιτα"

Leave a comment