Ραδιοσυχνότητες Tripolar: Μια θεραπεία για όλες τις εποχές!

tripolar

Τι είναι η θεραπεία Tripolar

 Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνεi το χαλαρωμένο δέρμα, μειώνει το τοπικό πάχος, ενώ βελτιώνει και τις ρυτίδες.

Το Tripolar λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF και αποτελεί την εξέλιξη στην τεχνολογία RF. Ο μοναδικός συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF δρα σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στο δέρμα (έως και 2 cm) από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων. Έτσι, οι ιστοί τεντώνουν, όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ. Επιπλέον, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Μια θεραπεία ιδανική για εποχές με ηλιοφάνεια (π.χ. καλοκαίρι) και κάθε τύπο δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως κάνουν οι θεραπείες με laser.

Με πιο τρόπο ενεργεί το Tripolar

Τα μονοπολικά και διπολικά ραδιοκύματα RF θερμαίνουν τους ιστούς του χορίου, τα λιποκύτταρα και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό. Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

tripolar

Εφαρμογή – Αποτελέσματα

Με το Tripolar, θα βιώσετε μια βαθιά (εσωτερική) αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα σας και στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.

Το Tripolar ελέγχει τη θερμοκρασία κατά τη θέρμανση προστατεύοντας την επιδερμίδα σας και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη.

Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα, αναλόγως του μεγέθους της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται.

Διαθέτει διαφορετικές κεφαλές για θεραπεία ανάλογα το σημείο (πρόσωπο – περίγραμμα – βλέφαρα – σώμα – κοιλιά – μηροί – γλουτοί – βραχίονες) και το πρόβλημα (σύσφιξη – κυτταρίτιδα- τοπικό πάχος – ρυτίδες – ραβδώσεις).

Συνήθως απαιτούνται τέσσερις-έξι συνεδρίες για το πρόσωπο και έξι-οχτώ για το σώμα, με διάστημα επτά-δέκα ημερών μεταξύ τους και στη συνέχεια θεραπείες συντήρησης.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.

Οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

 

 Νικόλαος Καλογερόπουλος,

Ειδικός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

www.drkalogeropoulos.gr

Share

Be the first to comment on "Ραδιοσυχνότητες Tripolar: Μια θεραπεία για όλες τις εποχές!"

Leave a comment

error: