Πως να χρησιμοποιήσετε την κανέλα για την περιποίηση του προσώπου!

eleo-kanelas

eleo-kanelasΗ ταπεινή κανέλα είναι μια συμπυκνωμένη αποθήκη θρεπτικών συστατικών απαραίτητων για τη συντήρηση της ακεραιότητας του δέρματος. Είναι γεμάτη με βιταμίνες Α, C και Κ, ενώ έχει επίσης χολίνη, βεταΐνη και φυλλικό οξύ. Αυτές οι βιταμίνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας του δέρματος σας.

Εφαρμόστε Κανέλα τοπικά για Υπέροχο Δέρμα

Η κανέλα έχει αντι-μικροβιακές ιδιότητες που αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων επί της επιφανείας του δέρματος. Καταπραΰνει,επίσης το ερεθισμένο δέρμα, ενώ, βοηθά στη λεύκανση του.

Τόνερ με κανέλα

Για να ετοιμάσετε το δικό σας τόνερ, πάρτε 2 φλιτζάνια νερό και βράστε ένα μεγάλο ξύλο κανέλας σε αυτό. Αφήστε το υγρό να μειωθεί στο μισό της αρχικής ποσότητας. Αφήστε το υγρό να κρυώσει εντελώς και, στη συνέχεια, προσθέστε μερικές σταγόνες από δέντρο τσαγιού και αιθέρια έλαια λεβάντας σε αυτό (εάν έχετε λιπαρό έως κανονικό δέρμα). Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες πατσουλί και αιθέρια έλαια στο υγρό, αν έχετε ξηρό, κατεστραμμένο ή με σημάδια γήρανσης δέρμα.

Αποθηκεύστε το υγρό σε ένα μπουκάλι και τοποθετήστε στο ψυγείο. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε την τονωτική λοσιόν σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό 3-4 φορές την ημέρα.

 

Neadiatrofis.gr

Share

Be the first to comment on "Πως να χρησιμοποιήσετε την κανέλα για την περιποίηση του προσώπου!"

Leave a comment

error: