Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο; Κι όμως γίνεται!

vlefarides

vlefarides3 θαυματουργά υλικά για εντυπωσιακά βλέμματα

Θα ήταν ψέμα αν λέγατε πως ποτέ δεν έχετε ζηλέψει τις γυναίκες με πυκνές, μακριές βλεφαρίδες. Αν η φύση δεν σας προίκισε με αυτές- όπως πολλές από εμάς άλλωστε- βρήκαμε τα τοπ 3 φυσικά συστατικά που μπορείτε να εφαρμόσετε στις βλεφαρίδες σας και να χαρίσετε στο βλέμμα σας, μια μοναδική εκφραστικότητα. Φυσικά, ακόμη και εσείς που έχετε πλούσιες βλεφαρίδες, μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιον από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να τις διατηρήσετε υγιείς!

Καστορέλαιο και ελαιόλαδο

Το καστορέλαιο όπως και το ελαιόλαδο είναι από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά έλαια για την γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας και κατ’ επέκταση των βλεφαρίδων, που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στην περιποίηση της γυναικείας ομορφιάς. Λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ, πλύνετε τα μάτια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά βλεφαρίδες. Εφαρμόστε λίγο καστορέλαιο ή ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα, από τις ρίζες των βλεφαρίδων σας έως τις άκρες και κάντε ελαφρύ μασάζ. Να είστε προσεκτικές κατά την εφαρμογή του, για να μην έλθει σε επαφή με τα μάτια σας. Αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας όπως συνηθίζετε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ, μέχρι να δείτε βελτίωση.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ παράλληλα καταπραΰνει από τους όποιους ερεθισμούς του δέρματος. Η βιταμίνη Ε θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο δυνατές , αποτρέποντας την πτώση τους. Πάρτε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και εφαρμόστε τη βιταμίνη Ε άμεσα στις βλεφαρίδες σας . Προμηθευτείτε λοιπόν, κάψουλες βιταμίνης Ε, και χρησιμοποιήστε μια από αυτές κάθε φορά.

Aloe Vera

Η Aloe Vera είναι κι αυτός ένας από τους πιο εύκολους τρόπους που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να μακρύνουν αλλά και να πυκνώσουν σε χρόνο dt! Πάρτε τζελ αλόης και χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνατε με τη μάσκαρα( από τη ρίζα προς τις άκρες). Απλώστε το τζελ το βράδυ, λίγο πριν πάτε για ύπνο ή για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείτε. Στο τέλος ξεπλύνετε!

 

 

queen.gr

Share

Be the first to comment on "Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο; Κι όμως γίνεται!"

Leave a comment

error: