Προληπτικός έλεγχος ανδρών για τον προστάτη τους από την Affidea

Σε προνομιακή τιμή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανδρών, στις 19 Νοεμβρίου, ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Αffidea επισημαίνει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και παρέχει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου του προστάτη σε προνομιακή τιμή ολόκληρο τον Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα η προσφορά εξετάσεων περιλαμβάνει…

… PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), Free PSA και Ratio. Πρόκειται για εργαστηριακές εξετάσεις αίματος οι οποίες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό γιατρού ή ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί ανά την Ελλάδα.

 

Η δύναμη της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο του πνεύμονα σε άντρες πάνω απ’ τα  50.

Η νόσος συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Λόγω του ασυμπτωματολογικού χαρακτήρα της νόσου, αλλά και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού, ο έλεγχος προστάτη συνιστάται να ξεκινά από την ηλικία των 40 ετών.

Η Ημέρα των Ανδρών είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Προληπτικός έλεγχος ανδρών για τον προστάτη τους από την Affidea"

Leave a comment

error: