Περιορίζεται άραγε η επαγγελματική εξουθένωση;

Burnout: Νέα μελέτη από την IWG αποκαλύπτει ότι η υβριδική εργασία μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα επαγγελματικής εξουθένωσης στους εργαζόμενους.

·      Τα τρία τέταρτα των εργαζομένων αναφέρουν ότι η υβριδική εργασία τούς έχει βοηθήσει να μειώσουν τα συμπτώματα εργασιακής εξουθένωσης (burnout).Το 86% των εργαζομένων τονίζει ότι ανταπεξέρχεται καλύτερα στις καθημερινές εργασιακές απαιτήσεις όταν είναι πιο ευέλικτοι ως προς τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο που θα εργαστούν καθημερινά

·      Με την ευέλικτη εργασία, η πλειοψηφία των εργαζομένων έχει αναφέρει μειωμένα επίπεδα κόπωσης, άγχους και στρες.

·      Τρεις στους τέσσερις εργαζόμενους λένε ότι η επιστροφή στο γραφείο πέντε ημέρες την εβδομάδα θα ήταν επιβλαβής για την ψυχοσωματική τους υγεία.

 

Νέα έρευνα τη International Workplace Group..

του μεγαλύτερου παρόχου ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο, φανερώνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που έχουν μεταβεί στο υβριδικό μοντέλο εργασίας έχουν μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα επαγγελματικής εξουθένωσης (burnout) στην καθημερινότητά τους.

 

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από την IWG σε περισσότερους από 1.000…

…εργαζόμενους που αξιοποιούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας, έδειξε ότι τα τρία τέταρτα (75%) ανέφεραν δραματική μείωση των συμπτωμάτων επαγγελματικής εξουθένωσης, από τη στιγμή που έχουν υιοθετήσει το νέο αυτό μοντέλο εργασίας.

 

Τα ευρήματα της έρευνας καταδεικνύουν…

…ότι το 72% του εργατικού δυναμικού είχε βιώσει το Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης (burnout) πολύ πριν από τη μετάβαση στο υβριδικό μοντέλο εργασίας. Μέσα από την υιοθέτηση του νέου αυτού μοντέλου οι εργαζόμενοι μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ ενός κεντρικού γραφείου, τοπικών ευέλικτων χώρων εργασίας και του σπιτιού τους χωρίς να χρειάζεται πλέον να κάνουν καθημερινά μετακινήσεις, κάτι που τους εξασφαλίζει περισσότερο προσωπικό χρόνο.

 

Η IWG είναι ο παγκόσμιος ηγέτης…

… στη διαχείριση χώρων υβριδικής εργασίας. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Από τις πιο εντυπωσιακές και γνωστές εταιρείες στον πλανήτη, έως μεμονωμένους επιχειρηματίες και την επόμενη γενιά ηγετών της βιομηχανίας. Όλοι αυτοί εκμεταλλεύονται τη δύναμη της υβριδικής πλατφόρμας της IWG για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, την αποτελεσματικότητα, την ευελιξία και την εγγύτητά τους στην αγορά. Το ασύγκριτο δίκτυο κάλυψης της IWG περιλαμβάνει 4.000 τοποθεσίες σε πάνω από 120 χώρες και το 83% των εταιρειών του Fortune 500 ανήκουν στην αυξανόμενη βάση πελατών της.

Μέσω των brands της, συμπεριλαμβανομένων των Regus, Spaces, HQ και Signature, βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους να εργάζονται πιο παραγωγικά. Αυτό το πετυχαίνει με την παροχή της κορυφαίας πλατφόρμας υβριδικής εργασίας στον κόσμο, με επαγγελματικούς και δημιουργικούς χώρους εργασίας και ψηφιακές υπηρεσίες, όλα διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής IWG.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.iwgplc.c και για συνεργασία με την IWG, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.iwgplc.com/develop-a-location

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Περιορίζεται άραγε η επαγγελματική εξουθένωση;"

Leave a comment

error: