Περίεργα τρικ για το τέλειο cat eye look!

cat_eyelook

Δ​ίχως αμφιβολία το cat eye look είναι το τέλειο μακιγιάζ για τα μάτια, αφού αποτελεί την πιο διαχρονική και κομψή επιλογή. Εκτός όμως από αυτό, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις ξανά και ξανά για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Εμείς δοκιμάσαμε μερικά περίεργα τρικ και σου προτείνουμε:

Σφίξε τα δάχτυλα των ποδιών σου (what?)

Η θερμοκρασία μετράει.

Τη μία μέρα, το eyeliner σου στρώνει μια χαρά και την επόμενη, με τίποτε, όσο κι αν προσπαθείς. Η θερμοκρασία που φυλάς τα είδη του μακιγιάζ σου είναι στην πραγματικότητα σούπερ σημαντική. Αν διαπιστώσεις πως το eyeliner δεν στρώνει και έχει ξεραθεί, βάλε το στην κατάψυξη. Αν έχεις το αντίθετο πρόβλημα, όπου απλά δεν γλιστράει αλλά είναι απαλό και στέρεο όταν αγγίζεις το βουρτσάκι, ζέστανε το με έναν αναπτήρα που θα φέρεις κοντά (αλλά να μην αγγίξει) στην άκρη του.

Μείνε μέσα στο περίγραμμα.

Ξεκίνα απλά. Αφού βάλεις μάσκαρα, δημιούργησε μια μικρή ανασηκωμένη γραμμή στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου, από τις εξωτερικές άκρες προς το βλέφαρο. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτιάξεις ίδιου μήκους γραμμές με το eyeliner. Όταν δεις ότι τα πας καλά με τη γραμμή αυτή, μπορείς να δοκιμάσεις να τη «γεμίζεις» πιο πολύ για πιο έντονο αποτέλεσμα.

madata.gr

Share

Be the first to comment on "Περίεργα τρικ για το τέλειο cat eye look!"

Leave a comment

error: