Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

piskp

piskpΜε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας την 28η Μαΐου, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας οργάνωσε χθες με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση στην πλατεία Κοραή, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Novartis.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στήθηκε ένα περίπτερο και έγινε καμπάνια ενημέρωσης από εθελοντές με ΣΚΠ, προς το κοινό για τη νόσο. Με κεντρικό μήνυμα «Δώσε πάσα στη Ζωή» στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν παλαίμαχοι αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματζίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Χουαν Ραμόν Ρότσα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και άλλες προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Παύλος Γερακάρης.

Όλοι έκαναν μία ευχή για το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση και πέρασαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με ΣΚΠ.

Ειδικά σήμερα που η γνώση μας για τη νόσο είναι πολύ ευρύτερη και η διαχείρισή της πολύ καλύτερη!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πάντα παρόν σε τέτοιες εκδηλώσεις και το απέδειξε χθες για άλλη μία φορά εμπράκτως.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Μαΐου το περίπτερο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας θα βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Σωτήρος και Καραίσκου (πίσω από το Δημαρχείο) και μαζί του θα βρίσκεται και ο κόσμος του μπάσκετ για να δώσει και αυτός μία πάσα στη Ζωή!

 

 

 

Share

Be the first to comment on "Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας"

Leave a comment

error: