Πέντε ερευνητικές χορηγίες συνολικού ύψους $110.000 απονεμήθηκαν από την CSL Behring

laboratorylaboratory

H CSL Behring βραβεύει ερευνητές σε όλο τον κόσμο υποστηρίζοντας έμπρακτα την έρευνα στις διαταραχές της πηκτικότητας του αίματος

Οι Έλληνες ερευνητές που ενδιαφέρονται για το βραβείο Heimburger 2017 μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2016

Η CSL Behring ανακοίνωσε τα  ονόματα των  πέντε ερευνητών που έλαβαν το βραβείο στη μνήμη του Καθηγητή Heimburger για το 2016 για την έρευνά τους στον τομέα της πηκτικότητας του αίματος κατά το 22ο Διεθνές Συνέδριο της World Federation of Hemophilia (WFH). Το πρόγραμμα βραβείων Heimburger βρίσκεται ήδη στο ένατο έτος του, υποστηρίζοντας ενεργά το ερευνητικό έργο ανερχόμενων επιστημόνων στις διαταραχές της  πηκτικότητας του αίματος. Αυτή τη χρονιά η CSL Behring απένειμε συνολικά πέντε χορηγίες σε  ερευνητές, συνολικού ύψους  $110.000.

Οι ερευνητές που βραβεύθηκαν επιλέχθηκαν μεταξύ 55 υποψηφίων από 14 χώρες, από μια ανεξάρτητη επιτροπή  γιατρών παγκοσμίου φήμης, με βάση τις προοπτικές των ερευνητικών τους προτάσεων. Οι φετινοί νικητές , των οποίων τα ιδρύματα θα λάβουν περίπου $22.000 το καθένα, είναι οι:

  • Antonino Cannavò, M.D. (Iταλία)
  • Christopher Ng, M.D. (Η.Π.Α.)
  • Alessandro Casini, M.D. (Ελβετία)
  • Johan Boender, M.D. (Ολλανδία)
  • Michiel Coppens, M.D. (Ολλανδία)

Ο Jens Oltrogge, Ph.D., Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της CSL Behring, δήλωσε: «Επί έναν αιώνα, η CSL Behring εστιάζεται στην ανάπτυξη και διάθεση καινοτόμων θεραπειών που σώζουν ζωές και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στα βιοθεραπευτικά προϊόντα, η CSL Behring υποστηρίζει ανερχόμενους ερευνητές στον τομέα της πηκτικότητας του αίματος οι οποίοι, όπως ο Καθηγητής Heimburger, είναι πρωτοπόροι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής  των ασθενών με αιμορραγικές διαταραχές. Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αποδέκτες του βραβείου Heimburger 2016 και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην έρευνά τους».

Οι Έλληνες ερευνητές που ενδιαφέρονται για το βραβείο Heimburger 2017 μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2016

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς & οδηγίες για τη κατάθεση ερευνητικής πρότασης υπάρχουν στη διεύθυνση: www.cslbehring.com/products/bleeding-disorders/professor-heimburger-award.htm.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.cslbehring.gr/s1/cs/elgr/1252901987886/content/1252901987840/content.htm.

 

Share

Be the first to comment on "Πέντε ερευνητικές χορηγίες συνολικού ύψους $110.000 απονεμήθηκαν από την CSL Behring"

Leave a comment

error: