Ο 6ος κύκλος του Start Your Journey ξεκίνησε

 Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της DEMO ABEE 

 

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ανακοίνωσε ότι άρχισε  η υποβολή αιτήσεων για τον 6ο κύκλο του Start Your Journey. Δηλαδή του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας, η οποία θα διαρκέσει όλον το Σεπτέμβριο μέχρι 15 Οκτωβρίου 2023.

Στόχος του Προγράμματος

Το πρόγραμμα Start Your Journey δημιουργήθηκε από την DEMO με στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της εταιρείας για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου, και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το Start Your Journey απευθύνεται σε Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως €2.000 ανά ειδικότητα σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • Τρεις (3) θέσεις Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πώς θα γίνει αυτό; Μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Προσοχή!

Μέσω του προγράμματος Start Your Journey, η DEMO έχει στηρίξει έμπρακτα περισσότερους από 1.800 νέους επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ενώ το 61% των ασκούμενων συνέχισαν να εργάζονται στην εταιρεία, αφού τέλειωσαν την πρακτική τους άσκηση, καλύπτοντας οργανική θέση.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η εταιρεία επιβεβαιώνει τον στρατηγικό προσανατολισμό της να αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη του ελληνικού φαρμακευτικού κλάδου και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, δίνοντας κίνητρα και ευκαιρίες στο εξειδικευμένο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας και ενισχύοντας τις σχέσεις της με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι…

…μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά  τους στο ειδικό τμήμα της σελίδας careers.demo.gr και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των αιτήσεων:

Δέσποινα Αλεξίου, Talent Acquisition Officer

Τηλ.: 211 1813489

Email: dalexiou@demo.gr

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Ο 6ος κύκλος του Start Your Journey ξεκίνησε"

Leave a comment

error: