Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής « πηγαίνει » στο Ζάππειο Μέγαρο

Στις 18,19 & 20 Μαρτίου 2023 ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – Αττικής (ΣΑμΣΚΠ)  θα συμμετέχει  με περίπτερο στη 1η ‘Εκθεση ΑΝΑΠΗΡΙΑ -ΑμεΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  που οργανώνει η KOSMEIN Athens στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ. 

 

Ραντεβού στο Ζάππειο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2007. Ιδρύθηκε και διοικείται αποκλειστικά από ασθενείς, με έδρα το Ελληνικό στα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων Αναπήρων στη Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερικάνικη Βάση). Σκοπός του συλλόγου είναι η εξυπηρέτηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ΑμΣΚΠ σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

 

Για την ενημέρωσή σας  μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό θα βρίσκεται στη έκθεση :  Σάββατο 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ. , Κυριακή 12:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. & Δευτέρα 12:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ .

 

Οι εκδηλώσεις

Το  Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ η πρόεδρος του ΣΑμΣΚΠ  κα Βασιλική Μαράκα κατά την τελετή εγκαινίων θα απευθύνει χαιρετισμό. Επίσης ο Σύλλογος έχει οργανώσει δύο στρογγυλά τραπέζια στο Συνεδριακό Κέντρο του Ζαππείου. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17:00 με θέμα   “Σεξουαλικότητα & Μητρότητα στη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας” με εισηγητές τον κ.  Σπύρο Βλάχο – μαιευτήρα γυναικολόγο του ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τον κ. Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη MD, PhD, FEBU, FECSM του Εθνικού  Κέντρου Αποκατάστασης .

Το δεύτερο  στρογγυλό τραπέζι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ με θέμα : ” Ενσυναίσθηση & Φροντιστής ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας” με εισηγητές τον Δρ. Βασίλη Κιοσσέ  ψυχολόγο- ψυχοθεραπευτή- ιατρικό εκπαιδευτή, ερευνητικό συνεργάτη  του τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. και τη Δρ Χρυσοβιτσάνου Χρύσα, RN, PhD, MSN, MSc προϊσταμένη Κέντρου Ειδικών Νευρολογικών Νοσημάτων στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

(ΣΑμΣΚΠ: Θ.Χ.Π.Α- Πρώην Αμερικανική Βάση – Λ.Βουλιαγμένης – Ελληνικό Αττικής, Τ.Κ 167 77, www.msassociationhellas.org

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά  την οργανώτρια εταιρεία KOSMEIN Αthens για την ευγενική παραχώρηση  περιπτέρου στο Μέγαρο Ζαππείου ώστε να δοθεί η  δυνατότητα να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για την ασθένεια.

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής « πηγαίνει » στο Ζάππειο Μέγαρο"

Leave a comment

error: