Ο Μακεδονικός Χαλβάς γιορτάζει 100 χρόνια ζωής και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί ακόμη μία Καθαρά Δευτέρα

Εκατό …γλυκά χρόνια  

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια και γιορτάζει με νέο λογότυπο και συσκευασίες, παραμένοντας πιστός στην ιστορία του και σε μία οικογενειακή παράδοση που θα μείνει αναλλοίωτη – για πάντα.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, αναπόσπαστο κομμάτι της Καθαράς Δευτέρας…

…γιορτάζει 100 χρόνια παράδοσης, γεύσης και ποιότητας και μοιράζεται τη δική του ιστορία, με μια ευχή: να συνεχίσει η Καθαρά Δευτέρα να μας φέρνει κοντά, κάθε γενιά, γύρω από ένα τραπέζι.

100 χρόνια, ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται με το ίδιο μεράκι…

… και την ίδια παραδοσιακή συνταγή που έφερε η οικογένεια Χαΐτογλου από τη Μικρά Ασία. Με πρώτη ύλη το πιο διαλεχτό σουσάμι που αλέθεται σε παραδοσιακή μυλόπετρα από τη Μικρά Ασία και δίνει το καλύτερο Μακεδονικό Ταχίνι, ο Μακεδονικός Χαλβάς ζυμώνεται στο χέρι, διατηρώντας τη μοναδική γεύση και απαράμιλλη ποιότητά του αναλλοίωτες στο χρόνο.

Φέτος, θα έχουμε τη δυνατότητα να τον απολαύσουμε…

… με νέο λογότυπο και συσκευασίες, οι οποίες ανανεώνουν την εικόνα του με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοσή του, υπενθυμίζοντας την πορεία που έχει διανύσει από το 1924 έως σήμερα.

Παράλληλα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια προσφοράς…

…αναζητώντας πάντα τρόπους για να προσφέρει στην κοινωνία, με δράσεις και πρωτοβουλίες για τον τόπο του. Φέτος, πρωτοστατεί στην ίδρυση του Κέντρου Διατροφής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος, με πρωταρχικό στόχο την προώθηση της υγιεινής, ισορροπημένης Μεσογειακής διατροφής. Με την κίνηση αυτή, ο Μακεδονικός Χαλβάς δηλώνει έμπρακτα – για ακόμη μία φορά – τη στήριξή του σε πρωτοβουλίες που προωθούν τις σωστές διατροφικές συνήθειες και δημιουργούν ένα υγιεινό και ευεργετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη και το μέλλον των παιδιών.

Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο και του νέου τηλεοπτικού σποτ…

… το οποίο αφηγείται μια γλυκιά ιστορία που μας ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις και μας θυμίζει την αξία του να είμαστε μαζί, μια οικογένεια, γύρω από ένα τραπέζι, με την πιο χαρακτηριστική γεύση της Καθαράς Δευτέρας: τον Μακεδονικό Χαλβά.

Προσοχή!

Όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το microsite 100xroniamazi.gr για να μάθετε τη σπουδαία ιστορία των 100 χρόνων του Μακεδονικού Χαλβά, καθώς και για να συμμετέχετε σε διαγωνισμό με δώρο αγαπημένα προϊόντα.

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Ο Μακεδονικός Χαλβάς γιορτάζει 100 χρόνια ζωής και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί ακόμη μία Καθαρά Δευτέρα"

Leave a comment

error: