Μη βάζετε το sex σε πρόγραμμα

sex_programma

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και τίποτα πιο αποτελεσματικό αν θες να σκοτώσεις τη λίμπιντό σου ή να καταστρέψεις τη σχέση σου από το να κάνεις προγραμματισμένο sex.

Τι εννοώ μ’ αυτό; Ότι θέλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με όλες τις υποχρεώσεις σου (ακόμα και να τελειώσει το πλυντήριο) για να μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου.

Καταρχήν, φτάνοντας πια στο κρεβάτι είστε τόσο εξουθενωμένοι που ακόμα και να μαζέψετε το κουφάρι σας και να ανασκουμπωθείτε για sex είναι σαν να κάνετε αγγαρεία. Το να φιλήσετε όμως το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια που μαστορεύει ή να σας φιλήσει εκείνος τη στιγμή που σιδερώνετε, θα μπορούσε αργότερα να εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Αν δεν παραδοθείτε ολοκληρωτικά στην έξαψη εκείνης της στιγμής επειδή φοβηθήκατε μήπως τον κάψετε με το σίδερο ή οτιδήποτε άλλο, τότε μάλλον το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

Παρ’ όλα αυτά ορισμένες φορές θα ήταν καλό να υπακούαμε στις ορμές και στον αυθορμητισμό της στιγμής. Γυρνώντας, για παράδειγμα από τη δουλειά, κάντε ένα αναζωογονητικό ντους μαζί με το σύντροφό σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από το να προσθέτει κανείς στην καθημερινότητά του μικρές, αλλά πικάντικες λεπτομέρειες.

Πηγή:www.myworld.gr

Share

Be the first to comment on "Μη βάζετε το sex σε πρόγραμμα"

Leave a comment

error: