Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα για νέους ιατρούς στο ΜΗΤΕΡΑ  

Με θέμα την ελάχιστα επεμβατική γυναικολογική χειρουργική,  διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά και θα διαρκέσει 4 μήνες 

Το ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group, διοργανώνει για 12η συνεχή χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στην «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία». Tο πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Υπηρετώντας την έρευνα και την επιμόρφωση…

 … της ιατρικής κοινότητας, το ΜΗΤΕΡΑ συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της νέας γενιάς ιατρών, συμμετέχοντας στη διαμόρφωση της άσκησης της ιατρικής του μέλλοντος.

Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα οργανώνεται…

.. και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ.

 

Το πρόγραμμα, διάρκειας 4 μηνών, απευθύνεται…

σε νέους Μαιευτήρες- Γυναικολόγους, οι οποίοι επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική.Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΜΗΤΕΡΑ. Μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 210 68 69 279 ή να αποστείλετε email στο: info@mitera.gr

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα για νέους ιατρούς στο ΜΗΤΕΡΑ  "

Leave a comment

error: