Μεταξένια μαλλιά αυτό το καλοκαίρι με έλαιο καρότου

malia

malia Μπορεί το καρυδέλαιο να είναι πιο γνωστό για τις ιδιότητές του στα μαλλιά και την επιδερμίδα, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε, είναι πως υπάρχει ένα άλλο έλαιο που εγγυάται να δώσει μεταξένια λάμψη στα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι.

Το έλαιο από καρότο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, η οποία ενισχύει την άμυνα της τρίχας απέναντι στις ακτίνες του ήλιου, ειδικά όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη Ε.

Το καροτέλαιο μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το καρυδέλαιο για ένα πολύ δυνατό μείγμα που ευνοεί την ανάπτυξη της τρίχας και την ταυτόχρονη ενδυνάμωσή της. Ειδικά τα λεπτά και ξηρά μαλλιά που σπάνε εύκολα θα βοηθηθούν πολύ από την χρήση αυτών των συστατικών.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το έλαιο από καρότο μπορεί να κάνει τα κοντά μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα. Μπορεί σίγουρα όμως να διατηρήσει πιο υγιείς και προστατευμένες από τον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση τις τρίχες και αυτή η καλή κατάσταση της τρίχας είναι που την κάνει να αναπτύσσεται καλύτερα.

Επίσης, αναμίξετε το καροτέλαιο το αμυγδαλέλαιο και θα έχετε στα χέρια σας ένα μέιγμα που θα σας προστατεύσει όσο κανένα άλλο από το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας στα καλοκαιρινά σας μπάνια.

 

Queen.gr

Share

Be the first to comment on "Μεταξένια μαλλιά αυτό το καλοκαίρι με έλαιο καρότου"

Leave a comment

error: