Λαμπερό δέρμα πριν από το ρεβεγιόν

lampero_derma_revegion
Αν θέλουμε να λάμψουμε στις γιορτές θα πρέπει να παρατηρήσουμε προσεκτικά τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να δούμε πού υστερούμε για να το διορθώσουμε.Οι ρυτίδες που βρίσκονται στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, στα μάτια καθώς και στον λαιμό διορθώνονται με Βotox και ύστερα από περίπου επτά ημέρες έχουμε ένα λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο. Αν το πρόβλημα είναι οι ρυτίδες του χαμόγελου ή η χαλάρωση του προσώπου, τότε χρειαζόμαστε υαλουρονικό οξύ που γεμίζει χωρίς να πρήζει τις περιοχές με πρόβλημα, με εξαιρετικό άμεσο αποτέλεσμα.

Η χαλάρωση αντιμετωπίζεται επίσης και με συνδυασμό Laser, ραδιοσυχνότητας και υπέρυθρης ακτινοβολίας πάνω στην ίδια κεφαλή. Το μηχάνημα λέγεται Ε-Laser.

Το Laser προκαλεί μικρό έγκαυμα στο χόριο, δηλαδή στο δέρμα κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την αναγκαστική ανάπλασή του. Η ραδιοσυχνότητα και η υπέρυθρη ακτινοβολία συσφίγγουν το δέρμα ακόμη περισσότερο.

Αν το δέρμα μας είναι θαμπό, τότε η μεσοθεραπεία με ή χωρίς ενέσεις με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ διορθώνει το πρόβλημα.

Στο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν άλφα και βήτα υδροξυοξέα, σε συνδυασμό με βιταμίνες C και υαλουρονικό οξύ.

Νέες τεχνικές μάς βοηθούν στη διόρθωση και πολλών αισθητικών προβλημάτων της μύτης. Έτσι μια πεσμένη (παλαιστή ή αραβική) μύτη διορθώνεται με μία ένεση Βotox σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ ή υδροξυαπατίτη. Μία στραβή μύτη διορθώνεται αν προσθέσουμε υαλουρονικό οξύ ή υδροξυαπατίτη στα κοίλα σημεία.

Μικρές όμως διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε και με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Έτσι, πανάδες, κηλίδες και μαύροι κύκλοι διορθώνονται αν πριν από το μέικαπ μας βάζουμε λίγο κίτρινο μέικαπ που κυκλοφορεί στο εμπόριο σε μορφή στικ.

Κοκκινίλες από σπυράκια ή ευρυαγγείες διορθώνονται αν πριν από το μέικαπ βάλουμε λίγο πράσινο στικ.

Για καλύτερο και πιο σταθερό αποτέλεσμα μετά το μέικαπ μας απλώνουμε πούδρα στο δέρμα.

Τόσο η πούδρα όσο και το μέικαπ θα πρέπει να είναι συμβατά με το χρώμα του λαιμού μας. Τα μικρά χείλη που τα ενισχύουμε με υαλουρονικό οξύ φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα αν κάνουμε περίγραμμα με μολύβι χειλιών στα όρια της εξωτερικής επιφάνειας των κανονικών μας χειλιών.

Πηγή : ygeia.tanea.gr

Share

Be the first to comment on "Λαμπερό δέρμα πριν από το ρεβεγιόν"

Leave a comment

error: