Κάντε aerial yoga

aerial_yoga

Κάντε aerial yogaΒαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Κάτι καινούργιο που θα σάς εντυπωσιάσει σε ό,τι αφορά τη μέθοδο άσκησης που εφαρμόζετε, είναι και η aerial yoga.

Τι είναι
Η aerial yoga (εναέρια γιόγκα) εκτελείται με τη βοήθεια ενός ειδικού πανιού 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, (είναι σαν αυτό που χρησιμοποιείται στα εναέρια ακροβατικά) τις κλασικές asanas της γιόγκα με ακροβατικές κινήσεις.

Στη yoga swing χρησιμοποιείται κούνια με χερούλια. Το συγκεκριμένο είδος άσκησης απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αντενδείκνυται σε όσους έχουν υπέρταση ή γλαύκωμα, σε εγκύους, καθώς και σε άτομα που έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση. Ένα μάθημα aerial yoga διαρκεί μία περίπου ώρα.

Πώς σας ωφελεί

Η εναέρια γιόγκα:

-Προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, γυμνάζοντας την κοιλιά, τους ώμους και τα χέρια.

-Συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μέσω της βαρύτητας.

-Πραγματοποιεί βαθιά διάταση των μυών και απελευθέρωσή τους.

-Συμβάλλει στην αποσυμπίεση των σπονδύλων (περισσότερο από την κλασική γιόγκα, αφού η λεκάνη κρατιέται ψηλά και δεν υπάρχει το βάρος της λεκάνης και των ποδιών), οξυγονώνει τον εγκέφαλο, τρέφοντας τα κύτταρα, ξεκουράζει την καρδιά.

-Βελτιώνει τη διάθεση αφού οι ανάποδες στάσεις βοηθούν στη ρύθμιση των ορμονών.

-Βοηθά στο να μειώσετε τους φόβους σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.

Το μυστικό

Τα ακροβατικά που καλείστε να κάνετε είναι πολύ εντυπωσιακά, όμως δεν είναι τόσο δύσκολα στην πράξη. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

newsbeast.gr

Share

Be the first to comment on "Κάντε aerial yoga"

Leave a comment

error: