Θεραπεία του καρκίνου με ύπνο

ther_karkinou_ypnos
Θεραπεία κατά του καρκίνου υποστηρίζει ότι έχει βρει Μεξικανός γιατρός. Η θεραπεία είναι γρήγορη, απλή, ανώδυνη και χωρίς φάρμακα, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και επεμβάσεις.Σύμφωνα με το γιατρό Εγκον Μπιρ η θεραπεία κατά του καρκίνου που βρήκε, βασίζεται στην αρχή ότι τα καρκινικά κύτταρα διαθέτουν γρήγορο μεταβολισμό και μεγάλες απαιτήσεις θρεπτικών συστατικών.

Όταν τα καρκινικά κύτταρα στερηθούν αυτές τις δύο συνθήκες, δεν μπορούν να επιβιώσουν και ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθούν συνθήκες χαμηλού μεταβολισμού και χαμηλής θερμοκρασίας σώματος σε ζώντες οργανισμούς χωρίς παρενέργειες είναι η χειμερία νάρκη.

Τα ζώα που μπαίνουν σε χειμερία νάρκη μειώνουν την καρδιακή τους λειτουργία σε μόλις 2-3 παλμούς το λεπτό, ενώ η θερμοκρασία τους διατηρείται μόλις μερικούς βαθμούς πάνω από το μηδέν.

Επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να πέσουν σε χειμερία νάρκη, ο Μπρι προτείνει τη νάρκωση με τη μορφή γενικής αναισθησίας.

Πειράματα που έχουν γίνει ήδη σε σκυλιά, αρουραίους και ποντικούς έχουν δείξει ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και η μείωση του βασικού μεταβολισμού είναι ικανά να εξολοθρεύσουν τα καρκινικά κύτταρα.

Πηγή: greekradar.gr

Share

Be the first to comment on "Θεραπεία του καρκίνου με ύπνο"

Leave a comment