Η TEVA στηρίζει την εκδήλωση «Ταιριάζουμε στην Αίγινα»

AIGINA1

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Αίγινα στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου για τα άτομα με διαφορετικότητα με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και με την ευγενική υποστήριξη της TEVA

Η εκδήλωση «Ταιριάζουμε στην Αίγινα» είναι μία πρωτοβουλία δράσης του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας, αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς του νησιού και με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ευαισθητοποιημένων πολιτών. Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσα από την ομαδικότητα και την ψυχαγωγία, αλλά και κυρίως σε ένα χώρο εκτός των ιδρυμάτων, να αναδειχθούν οι ικανότητες των ατόμων με διαφορετικότητα, αλλά και η σημασία της αναγνώρισής τους από την κοινωνία στο σύνολό της.

Το τριήμερο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στην Αίγινα στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, βρήκε πρόσφορο έδαφος και στο πλευρό των διοργανωτών τάχθηκαν πολλοί υποστηρικτές, μεταξύ των οποίων και η TEVA. Η εν λόγω πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα τριήμερο εστιασμένο τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση, γεμάτο παιχνίδι, τραγούδι, χορό, αθλοπαιδιές, έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών δημοτικού της Αίγινας, αγώνες δρόμου και μια ημερίδα με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

«Τα άτομα με διαφορετικότητα, παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από κάποιας μορφής αναπηρία, διεκδικούν το δικαίωμα αποδοχής τους ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας και απρόσκοπτης συμμετοχής τους στην καθημερινή ζωή. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε δίπλα τους, προάγοντας τα μηνύματά τους και υποστηρίζοντας τις εκδηλώσεις τους. Η εκδήλωση «Ταιριάζουμε στην Αίγινα» είναι μία πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινότητας για την πλήρη συμμετοχή των ατόμων με διαφορετικότητα στην καθημερινή ζωή, μία προσπάθεια την οποία θεωρούμε ιδιαίτερα αξιέπαινη. Η κοινωνία της Αίγινας ήδη αγκάλιασε την ιδέα και εμείς την υποστηρίζουμε, με την ελπίδα παρεμβάσεις σαν αυτή να πολλαπλασιάζονται και να βρίσκουν ανταπόκριση από όλους, δυναμώνοντας τον κοινωνικό μας ιστό.», δήλωσε σχετικά η κυρία Ιωάννα Καρώνη, Corporate και Public Affairs Manager της TEVA.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Share

Be the first to comment on "Η TEVA στηρίζει την εκδήλωση «Ταιριάζουμε στην Αίγινα»"

Leave a comment

error: