Η KALTEQ A.E. ενώνει τις δυνάμεις της με την AΒΒΟΤΤ στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα

Η KALTEQ A.E., ηγέτης στον τομέα των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι αφοσιωμένη στην οικοδόμηση ισχυρών συνεργασιών, με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων. Με άξονα τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων, προς όφελος των ασθενών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, ενώνει τις δυνάμεις της με πρωτοπόρους του χώρου με στόχο να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον στην Υγεία.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, η KALTEQ A.E. προχώρησε σε άλλη μια καίρια συνεργασία, αυτή με την παγκοσμίου φήμης πολυεθνική εταιρεία ιατρικών συσκευών και υγειονομικής περίθαλψης, AΒΒΟΤΤ. Στο πλαίσιο αυτό, η KALTEQ A.E. αναλαμβάνει τη διανομή του χαρτοφυλακίου των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Καρδιοχειρουργικής της ABBOTT και μέσω αυτού, στοχεύει στην υποστήριξη του ιδιαίτερα απαιτητικού έργου των Καρδιοχειρουργών στην Ελλάδα.

 

Για τη σωτηρία της καρδιάς

Με αποκλειστικό γνώμονα τη βέλτιστη υποστήριξη αυτής της συνεργασίας, η KALTEQ A.E. δημιούργησε ένα νέο τμήμα  CardioVascular Solutions (CVS). Το τμήμα αυτό, το οποίο αποτελείται από στελέχη υψηλής εξειδίκευσης θα προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη θεραπεία πολύπλοκων περιφερικών αγγειακών παθήσεων, στεφανιαίας νόσου και καρδιακών παθήσεων. Μαζί με το χαρτοφυλάκιο της Καρδιοχειρουργικής, και το αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο Επεμβατικών Νευροαγγειακών, το νεοσυσταθέν τμήμα, στοχεύει να αντιμετωπίσει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τις επιτακτικές ιατρικές ανάγκες σε καρδιαγγειακές θεραπείες.

 

Κύριος πυρήνας ο ασθενής

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρoς και διευθύνοντας σύμβουλος της KALTEQ Α.Ε., κ. Παναγιώτης Καλαφατάς, «Το Όραμα της KALTEQ Α.Ε. έχει στόχο την φροντίδα της Δημόσιας Υγείας, με κύριο πυρήνα της τον Ασθενή.  Για να το πετύχουμε αυτό εστιάζουμε στην ενδυνάμωση της εταιρείας μέσα από την ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών προϊοντικών μας σειρών, την ένταξη  νέων προϊόντων στη δραστηριότητά μας αλλά και τη σύναψη σημαντικών συνεργασιών. Στην κατεύθυνση αυτή η συνεργασία μας με την AΒΒΟΤΤ προάγει το κοινό όραμα που συνδέει και παρακινεί και τις δύο εταιρείες που είναι η δέσμευση για σταθερή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών».

 

Γνωρίζετε την KALTEQ Α.Ε.:

Με 20ετή παρουσία στην Ελληνική Αγορά και διαρκή ανάπτυξη,  η KALTEQ A.E . ξεχωρίζει σαν ένας δυνατός συνεργάτης. Ο συνδυασμός παροχής προϊόντων άριστης ποιότητας, η συνέπεια, η άμεση ανταπόκριση, το άρτια εκπαιδευμένο της δυναμικό και η διαρκής παρουσία στους πελάτες της, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πορείας της μέχρι σήμερα.

 

Το χαρτοφυλάκιό της KALTEQ Α.Ε. περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία ιατρικών προϊόντων και οργάνων υψηλών προδιαγραφών για τη Γενική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Νευροπλοήγηση,  Χρόνιος Πόνος, ΩΡΛ, Υγειονομικό Υλικό  κ.ά. (www.kalteq.com)

 

Η KALTEQ Α.Ε. με το βλέμμα στο Μέλλον έχει το πρόσωπο που πάντα είχε σαν στόχο. Δηλαδή ένα πολύ δυναμικό προφίλ στην Ελληνική Αγορά, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της και διακρίσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες του χώρου της.

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Η KALTEQ A.E. ενώνει τις δυνάμεις της με την AΒΒΟΤΤ στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα"

Leave a comment

error: