Η ForHealth και η Patient Plus ενώνουν τις δυνάμεις τους

a young female nurse talks into a headset . She is wearing medical scrubs and looks to camera chatting on the phone. In the background we can see a blurred clinic setting with another nurse defocussed .

Δημιουργία της μεγαλύτερης  Ελληνικής Εταιρείας Παροχής Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών

 Η ForHealth και η Patient Plus, δύο ηγετικές εταιρείες στον τομέα της παροχής Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν πρόσφατα   τη συγχώνευσή τους.  Πρόκειται για μια στρατηγική  κίνηση που οδήγησε στη δημιουργία της μεγαλύτερης  ελληνικής εταιρείας παροχής Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών. Τι θα προσφέρει αυτή η ένωση;  Αυξημένη ποιότητα υπηρεσιών και εκτεταμένη γεωγραφική κάλυψη.

 

Με την ενοποίηση των δύο εταιρειών…

το νέο σχήμα συγκεντρώνει συνολικά 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Υποστήριξης Ασθενών, με συνεργασίες με πολυάριθμες πολυεθνικές και ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και με Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους Ασθενών. Οι ασθενείς που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα, θα αποκομίσουν τεράστια οφέλη από αυτή τη συγχώνευση, καθώς η νέα εταιρεία θα διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας που καλύπτει όλη την Ελλάδα. Οι ασθενείς, σε όλη την ελληνική επικράτεια, θα έχουν πρόσβαση σε βελτιωμένες υπηρεσίες υγείας, καθώς το νέο σχήμα θα μπορεί να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες. Επιπλέον, οι εκτεταμένες συνεργασίες και η αυξημένη τεχνογνωσία θα επιτρέψουν την υλοποίηση ακόμα πιο καινοτόμων και αποδοτικών Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα και καλύτερα αποτελέσματα υγείας για όλους τους ασθενείς.

Η ForHealth έχει υλοποιήσει 78 διαφορετικά προγράμματα…

…υποστήριξης ασθενών και η Patient Plus 45, φέρνοντας έτσι τη συνολική εμπειρία τους σε ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και καινοτομίας.  Και οι δυο εταιρείες μαζί έχουν υποστηρίξει περισσότερους από 120.000 ασθενείς & φροντιστές με περισσότερες από 240.000 νοσηλευτικές επισκέψεις, παραδόσεις φαρμάκων, εξειδικευμένες υπενθυμιστικές υπηρεσίες και αιμοληψίες σε όλη την Ελλάδα.

Η συγχώνευση αυτή φέρνει πολυάριθμα πλεονεκτήματα και οφέλη…

… για τους ασθενείς, τους φροντιστές και  τις συνεργαζόμενες Φαρμακευτικές Εταιρείες. Δημιουργείται  η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών με ευρεία γεωγραφική κάλυψη και εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων νοσηλευτών επαγγελματιών υγείας με πολυετή εμπειρία. Η νέα εταιρεία θα συνεργάζεται με τις περισσότερες πολυεθνικές και ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες και θα διαθέτει εξειδίκευση στις περισσότερες θεραπευτικές κατηγορίες και νόσους, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων νοσημάτων, της νευρολογίας, της ανοσολογίας και της ογκολογίας. Με τη συγχώνευση αυτή, επεκτείνονται οι υπηρεσίες και η τεχνογνωσία της εταιρείας, προσφέροντας μια πολύ μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως η ανάπτυξη mobile apps για την αύξηση της συμμόρφωσης στη θεραπεία και η δημιουργία ολοκληρωμένου PSP marketing υλικού. Η νέα εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να προάγει την καινοτομία στη φροντίδα των ασθενών, να ενισχύει τις συνεργασίες με φαρμακευτικές εταιρείες και επιστημονικές κοινότητες, και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής των ασθενών μέσω καινοτόμων προγραμμάτων.

Ο Αθανάσιος Στραϊτούρης,  Διευθύνων Σύμβουλος της ForHealth…

… ανέφερε ότι: «Η συγχώνευση με την Patient Plus αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή εξειδικευμένων Προγραμμάτων Υποστήριξης Ασθενών. Η συνδυασμένη εμπειρία και η τεχνογνωσία μας θα μας επιτρέψουν να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών και των φροντιστών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Αναστασία Μαυρία, Γενική Διευθύντρια της Patient Plus,…

… δήλωσε σχετικά ότι : «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη συγχώνευση αυτή, η οποία ενώνει τις δυνάμεις δύο κορυφαίων εταιρειών στον τομέα της Υποστήριξης Ασθενών. Με την κοινή μας εμπειρία και γνώση, θα μπορέσουμε να παρέχουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των ασθενών και των φροντιστών τους σε όλη την Ελλάδα».

 

 

 

Μαρια Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Η ForHealth και η Patient Plus ενώνουν τις δυνάμεις τους"

Leave a comment

error: