Η εκστρατεία «ΑΝΑΠΝΕΩ» ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα

anapnew

anapnewΤο ταξίδι της εκστρατείας «ΑΝΑΠΝΕΩ», ξεκινάει την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. Η Νάξος είναι ο πρώτος σταθμός του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας «ΑΝΑΠΝΕΩ» που υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Novartis σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ). Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις και σε άλλες πόλεις ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ακριτικές περιοχές και νησιά.

Το περίπτερο της εκστρατείας θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του Κυκλαδίτικου νησιού το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, 6-7-8/6/2014 παράλληλα με εκπαιδευτικό σεμινάριο διακοπής καπνίσματος για επαγγελματίες υγείας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, πως προκαλείται η ασθένεια, τα συμπτώματα και τις ενοχλήσεις, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Την Κυριακή 8/6 και ώρες 18.00-21.00 θα πραγματοποιηθούν σπιρομετρήσεις από καταξιωμένους πνευμονολόγους.

Υπενθυμίζουμε πως η εκστρατεία «Αναπνέω» αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ). Η εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών ενεργειών στα παραδοσιακά και online μέσα, καθώς και δωρεάν σπιρομετρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του ΑΝΑΠΝΕΩ www.anapnew.gr για τους επόμενους σταθμούς της εκστρατείας και για νεότερα σχετικά με την ΧΑΠ.

 

 

Share

Be the first to comment on "Η εκστρατεία «ΑΝΑΠΝΕΩ» ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα"

Leave a comment