«ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ»: Μια επίκαιρη εικαστική έκθεση στο Ερρίκος Ντυνάν

Η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν θέλοντας να αναδείξει τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα που έχουν η θεραπεία και η ίαση τι σκέφτηκε; Να οργανώσει με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μία εικαστική έκθεση που θα  προσφέρει σε ασθενείς, επισκέπτες, γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου μια διαφορετική οπτική για τη λειτουργία ενός νοσηλευτικού κέντρου.

Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι το «θεραπεύειν» διά της τέχνης και το «εμψυχώνειν» μέσα από την επαφή με τη ζωντανή ιστορία μας.

 

Γνωστοί και άγνωστοι ήρωες του 1821

 

Στην έκθεση «ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ» παρουσιάζονται πρόσφατα έργα εμπνευσμένα από το ’21 και τους επώνυμους ή αφανείς ήρωες που δημιούργησαν δύο κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί: ο γλύπτης και ομότιμος καθηγητής της Α.Σ.Κ.Τ. κ. Θόδωρος Παπαγιάννης και ο γνωστός ζωγράφος κ. Χρήστος Αντωναρόπουλος.

Την έκθεση επιμελείται ο Ιστορικός Τέχνης, ομότιμος καθηγητής κ. Μάνος Στεφανίδης.

 

Αξίζει να την επισκεφθείτε

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την προσφορά τους. Θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία διευρύνει τους στόχους, αλλά και τις δυνατότητες του νοσοκομείου μας και σας καλούμε να την επισκεφτείτε και να την στηρίξετε», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής.

 

Να θυμάστε ότι…

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.00. Θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023. Οι ώρες επίσκεψης είναι 11.00 – 17.00.

Share

Be the first to comment on "«ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ»: Μια επίκαιρη εικαστική έκθεση στο Ερρίκος Ντυνάν"

Leave a comment

error: