Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως

novartis oncology

novartis oncology Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 31 Μαΐου, στο Θέατρο του Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης”, η θεατρική παράσταση με τίτλο «12 παραμύθια και ο τρύπιος κουβάς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη, με την υποστήριξη της Novartis Oncology. Η παράσταση δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Οζώδη Σκλήρυνση και το σύνολο των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως.

Το θεατρικό έργο, που είχε ως στόχο την προβολή του μηνύματος της ανοχής στη διαφορετικότητα και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σπάνια νόσο της Οζώδους Σκλήρυνσης, ήταν αρχικώς προγραμματισμένο για μία και μοναδική παράσταση. Ωστόσο, η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το ενδιαφέρον του κοινού οδήγησε τους συντελεστές και υποστηρικτές της ενέργειας να «ανεβάσουν» την παράσταση για ακόμα μία φορά, χαρίζοντας χαμόγελο στα παιδιά και τις οικογένειές τους!

Η μαγευτική αφήγηση της Κάρμεν Ρουγγέρη, το κέφι και η ζωντάνια των ηθοποιών αλλά και η ζωντανή μουσική ήταν τα μαγικά συστατικά της επιτυχίας, που μετέδωσαν το μήνυμα της αγάπης και της ανοχής στη διαφορετικότητα, σε μικρούς και μεγάλους με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

 

 

 

 

 

Share

Be the first to comment on "Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Οζώδους Σκληρύνσεως"

Leave a comment

error: