Ενημερωτική Εκδήλωση –  Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό

To σωματείο «ΑΣΠΙΔΑ», ο κλάδος Πληροφορικής & Καινοτόμων Τεχνολογιών της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (Ε.Ψ.Ε.) και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό»,  το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρες 09:00-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων ( Ακαδημίας 50, metro: Πανεπιστημίου). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Η εκδήλωση στοχεύει…

…σε μια νέα καινοτόμα ολιστική προσέγγιση στο φάσμα του Αυτισμού τόσο με γνώμονα την Επιστήμη της Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς όσο και τις νέες Τεχνολογίες.

Απευθύνεται…

…σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, φροντιστές και κάθε άλλον-η που ενδιαφέρεται για το φάσμα του Αυτισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή…

...στην εκδήλωση είναι  η συμπλήρωση και αποστολή της δήλωσης συμμετοχής μέσω του link: https://forms.gle/5hXahVyuVRe5R6Eb7.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες…

…επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations,
τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά ( r.mita@apr.com.gr) ή/και κα Καίτη Αντωνοπούλου (k.antonopoulou@apr.com.gr).

 

 

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "Ενημερωτική Εκδήλωση –  Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό"

Leave a comment

error: