ΔΡΑΣΗ: #KALOSINI 2024

Το Κοινωνικό Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων 2024 με χαρά μάς προσκαλεί στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων, με θέμα: #KALOSINI 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων εξειδικεύεται…

…στη Συναισθηματική Εκπαίδευση και την Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση (SEL). Μελετά τη Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ) και τα επίπεδα Ευτυχίας των Ελλήνων. Προσφέρει συνεδρίες που δημιουργούν ενδυναμωμένους ανθρώπους και διδάσκει δεξιότητες που καλλιεργούν μια ακμάζουσα, ανθεκτική και συμπονετική κοινωνία.

Συνεργάζεται με την Expansion Method, παρουσιάζει φιλανθρωπικό έργο με τις βραβευμένες Κοινωνικές και Φιλανθρωπικές Δράσεις. Εμπνευστής του; Ο οραματιστής και δημιουργός του Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας.

Όλοι έχουμει διαπιστώσει ότι…

… το κοινωνικό μας περιβάλλον αντί να μας υποστηρίζει είναι συχνά επιθετικό, αν όχι εχθρικό. Αθέμιτοι ανταγωνισμοί, bullying, παρενοχλήσεις, φόβοι, ανασφάλειες, αποτελούν κοινή συνισταμένη της ζωής μας στο σπίτι, το σχολείο, την εργασία, και τις κοινωνικές μας συναναστροφές.

Πεποίθηση  στο Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων είναι ότι…

… μέσα μας υπάρχει ΚΑΛΟΣΥΝΗ. Όραμά τους λοιπόν είναι, όχι μόνο να την αναπτύξουμε, αλλά και να τη μοιραστούμε. Γι’ αυτό το σκοπό δημιούργησαν τη δράση ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024, που στοχεύει στην επανένταξη της Καλοσύνης και της Ενσυναίσθησης (empathy) στην καθημερινότητά μας.

Στην Δράση ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024 μπορούν να πάρουν μέρος όλοι και όλες…
…αρκεί να μιλούν Ελληνικά από οποιοδήποτε σημείο της γης (βλέπε διαδικτυακές δράσεις).

Τι περιλαμβάνει;

-Κοινωνικές δράσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν: Ημερίδες, Ομιλίες, Συζητήσεις, Εκθέσεις, επισκέψεις σε σχολεία, ειδικά σεμινάρια βελτίωσης Συναισθηματικής Νοημοσύνης σε Γονείς και Εκπαιδευτικούς, Ειδικά σεμινάρια για Εταιρείες κ.ά.

-Φιλανθρωπικές Δράσεις: Προσφορά  βοήθειας ( με Προσωπικές Συνεδρίες Ψυχικής Αποφόρτισης) σε οργανωμένες ομάδες συνανθρώπων μας που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και καλοσύνη όπως: -καρκινοπαθείς, άνθρωποι με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κ.ά.

-Συνεδρίες Συμβουλευτικής, Ρεφλεξολογίας κ.ά.. Επίσης προσφέρονται και Ομαδικές Συμβουλευτικές Συνεδρίες ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ κάθε εβδομάδα.

Χρήσιμες γνώσεις

-Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων : Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210 -98 41 088, info@emoducation.com

-Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ: www.drasi.eu/kalosini

-Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος; Πατήστε εδώ:

https://forms.gle/Z9X5JjyNKPBm83M37

Ευχαριστούμε τον Αργύρη Σ. Μάρδα, Εμπνευστή και Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων ( ΕΚΣ), για τις πληροφορίες που μας έδωσε.

 

Μαρία Ορφανίδου

Share

Be the first to comment on "ΔΡΑΣΗ: #KALOSINI 2024"

Leave a comment

error: