Διεθνές βραβείο καλύτερου Ογκολογικού Συγγράμματος σε επιστήμονες κλινικής ελληνικού νοσοκομείου

vraveio

vraveioΤο σύγγραμμα το οποίο εκπονήθηκε από τους γιατρούς της Κλινικής Μαστού του Cambridge στο Νοσοκομείο Mediterraneo στην Αθήνα είναι αποτέλεσμα Ελληνοβρετανικής συνεργασίας

 

Ως καλύτερο ογκολογικό σύγγραμμα παγκοσμίως για το 2013 από όλους τους διεθνείς ιατρικούς εκδότες  και από το ΒRITISH MEDICAL  ASSOCIATION,  τον επίσημο και μεγαλύτερο ιατρικό φορέα στη Μεγάλη Βρετανία, βραβεύτηκε το  βιβλίο  “Πρώιμος Καρκίνος Του Μαστού”.

 

Το σύγγραμμα το οποίο εκπονήθηκε από τους γιατρούς της Κλινικής Μαστού του Cambridge στο Νοσοκομείο Mediterraneo στην Αθήνα με υπεύθυνο έκδοσης τον διευθυντή της κλινικής καθηγητή John R. Benson,  είναι αποτέλεσμα Ελληνοβρετανικής συνεργασίας.

 

Σημειώνεται ότι η  σχετική ανακοίνωση έγινε στο British Medical Journal,  το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία αγγλόφωνο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο. Ο κ. Benson, χειρουργός μαστού στη μονάδα μαστού στο Mediterraneo , παρέλαβε το βραβείο σε ειδική τελετή στη Βασιλική Εταιρεία της Ιατρικής στο Λονδίνο.

 

Πηγή:www.protothema.gr

 

Share

Be the first to comment on "Διεθνές βραβείο καλύτερου Ογκολογικού Συγγράμματος σε επιστήμονες κλινικής ελληνικού νοσοκομείου"

Leave a comment

error: