Απλές, φυσικές μάσκες κατά της ακμής

fysikes_maskes_akmi
Απλές, φυσικές μάσκες κατά της ακμήςΓια μερικές γυναίκες, η μάχη ενάντια στην ακμή είναι μια μάχη χωρίς τέλος. Ωστόσο οι παρακάτω απλές, αλλά θαυματουργές φυσικές μάσκες ομορφιάς, θα σας βοηθήσουν πραγματικά να αντιμετωπίστε το πρόβλημα.

Χυμός λεμονιού και σκόρδο

Θα χρειαστείτε 1-2 κουταλιές της σούπας από φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και 1 σκελίδα σκόρδο. Κόψτε τη σκελίδα σκόρδου στη μέση και τρίψτε την απαλά στο πρόσωπο σας.

Στη συνέχεια αφήστε την επιδερμίδα σας να στεγνώσει για λίγα λεπτά και απλώστε τον χυμό λεμονιού. Αφήστε τον να δράσει για 15 λεπτά. Μπορεί να νιώσετε μια μικρή φαγούρα, αλλά προσπαθήστε να μην ξύσετε το πρόσωπο σας. Τέλος, μετά το πέρας του τέταρτου, ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με νερό και σκουπίστε το απαλά.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να αποτελέσει μια φανταστική ενυδατική μάσκα και η συχνή του χρήση μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής! Επιπλέον έχει υπέροχη μυρωδιά.

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα υπάρχει σε κάθε σπίτι και χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα, την λεύκανση δοντιών, αλλά και την αντιμετώπιση της ακμής. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ζεστό νερό και ανακατέψτε μαζί για να κάνετε μια πάστα και αφήστε τη να κάτσει μέχρι να είναι εντελώς στεγνή.

Μερικές φορές η μαγειρική σόδα μπορεί να σας κάψει όταν τη βάλετε στο πρόσωπό σας κοντά στην περιοχή που πάσχει από ακμή, αλλά αυτό σημαίνει ότι κάνει δουλειά. Κρατήστε τη για 15-30 λεπτά και ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.

madata.gr

Share

Be the first to comment on "Απλές, φυσικές μάσκες κατά της ακμής"

Leave a comment

error: