Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στο «Π. & Α. Κυριακού».

nosokmeio_paidwn_aglaia_kiriakou

Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα ΚυριακούΤο Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παν. & Αγλαΐας Κυριακού” και το Δ. Σ. του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” εγκαινίασαν, παρουσία του χορηγού, δωρητών και φίλων, την δεύτερη στην Ελλάδα, Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012.

Η Αίθουσα αυτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Κατά την διάρκεια της τελετής, μίλησαν ο κ. Β. Κοντοζαμάνης, Διοικητής Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής ,ο κ. Χ. Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, η κα Κ. Παπάζογλου, Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου και η κα N. Clive-Βρέκοσι, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, τονίζοντας την ουσιαστική σημασία μιας τέτοιας Αίθουσας, στην γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμένων παιδιών και εξαίροντας την ευαισθησία και γενναιοδωρία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Τέλος, μίλησε και ο κ. Γ. Αγουρίδης, μέλος του Δ. Σ. του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” τα τελευταία δύο χρόνια προσέφερε δύο Αίθουσες Επειγόντων Περιστατικών ως και ιατρικά μηχανήματα στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, συνολικής αξίας € 295.000.

ygeia.tanea.gr

Share

Be the first to comment on "Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στο «Π. & Α. Κυριακού»."

Leave a comment

error: